15.8 C
Chania
Wednesday, January 14, 2026

Μας δουλεύουν

Ημερομηνία:

Διπλοβάρδιες διέταξε η αυτού υψηλότης ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης. Οι διπλοβάρδιες για να αποκατασταθούν οι ζημιές στο Νομό Χανίων. Μας δουλεύουν…

Τόσο καλά, όσο καλά άνοιξαν και τον ΒΟΑΚ στο ύψος του Σταλού, μόλις έπεσε η γέφυρα Πλατανιά ενώ τον κρατούσαν κλειστό επί δίμηνο!

Ούτε με διπλοβάρδιες, ούτε με 10 βάρδιες λύνεται το πρόβλημα υποβάθμισης του Νομού Χανίων που επί χρόνια συντελείται όσο εσείς ήσασταν Περιφερειάρχης.

Μπορείτε να μα εξηγήσετε κύριε Αρναουτάκη πώς όλα λειτουργούν άψογα και διαρκώς αναβαθμίζεται η Ανατολική Κρήτη με την Δυτική να διαλύεται στην κυριολεξία υποβαθμιζόμενη για χρόνια;

Όλα τα μεγάλα έργα που πρέπει να γίνουν στο Νομό Χανίων για χρόνια παραμένουν άλυτα. Τα γράψαμε και χθες.
Κύριε Αρναουτάκη «δει δη χρημάτων (πολλών χρημάτων) και άνευ τούτων ουδέν γενέσθαι» και έφτασαν όπου να ‘ναι οι τουρίστες.

Τι θα γίνει κύριε πεφωτισμένε με την πρόσβαση στο Φαράγγι της Σαμαριάς, με τη Σούγια και γενικά σ’ όλο το Νομό;

Ούτε σήμανση δεν υπάρχει, πόσο μάλλον να ξαναστηθούν οι αναγκαίες, τουλάχιστον, υποδομές για την υποτυπώδη λειτουργία των αναγκών του νομού.

Γρηγορείτε και σεις φορείς του Νομού Χανίων. Ξεσηκωθείτε!!!

Νίκος Αγγελάκης

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Απίστευτος Τραμπ: «Θα πάρουμε τη Γροιλανδία, τίποτα λιγότερο δεν είναι αποδεκτό» – Καλεί το ΝΑΤΟ να συνεργαστεί

Εμμένει ο Τραμπ για τη Γροιλανδία, αδιαφορώντας για τη θύελλα αντιδράσεων,...