25.8 C
Chania
Wednesday, October 9, 2024

Μαχητική κινητοποίηση της Επιτροπής Ειρήνης για τον όλεθρο στη Μέση Ανατολή – Νέα κινητοποίηση την Τρίτη ενάντια στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του ΝΑΤΟ

Ημερομηνία:

Το ανελέητο σφυροκόπημα από το κράτος-τρομοκράτη του Ισραήλ που σπέρνει τον όλεθρο στους λαούς της Μέσης Ανατολής, καταδίκασαν στη χθεσινή μαχητική κινητοποίηση η Επιτροπή Ειρήνης Χανίων, πρωτοβάθμια σωματεία, φοιτητικοί σύλλογοι και φορείς της πόλης.

Στη συγκέντρωση μίλησε ο Μανώλης Παπαδομανωλάκης, πρόεδρος της Επιτροπής Ειρήνης Χανίων. Εξέφρασε αλληλεγγύη και συμπαράσταση στους σκληρά δοκιμαζόμενους λαούς της Παλαιστίνης, γενικότερα της Μέσης Ανατολής, που δέχονται τη γενικευμένη επίθεση της ισραηλινής πολεμικής μηχανής με τις πλάτες των συμμάχων ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, ΕΕ.

Τόνισε την ανάγκη να δυναμώσει ακόμη περισσότερο ο αγώνας για να καταδικαστεί η ισραηλινή επιθετικότητα και η επικίνδυνη πολιτική της κυβέρνησης που γίνεται συνένοχη με την εμπλοκή της Ελλάδας στους πολεμικούς σχεδιασμούς των ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, ΕΕ. Αναλαμβάνει τεράστιες ευθύνες και οδηγεί το λαό και τη χώρα σε επικίνδυνες περιπέτειες.

Η περιοχή μας, συνέχισε, λόγω της Βάσης της Σούδας  που χρησιμοποιείται ως ορμητήριο θανάτου κατά άλλων λαών, αποτελεί στόχο αντιποίνων όπως επανειλημμένα έχουν τοποθετηθεί και Ρώσοι και Ιρανοί αξιωματούχοι.

Κάλεσε τέλος, στις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει η Επιτροπή Ειρήνης Χανίων με αφορμή την επίσκεψη στα Χανιά των μελών της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΝΑΤΟ:

  • Δευτέρα 14 Οκτώβρη στις 19:30, σύσκεψη μαζικών φορέων στο Εργατικό Κέντρο Χανίων με θέμα: «Ο ρόλος της Βάσης της Σούδας»
  • Τρίτη 15 Οκτώβρη στις 19:00 στην Αγορά, μεγάλο συλλαλητήριο ενάντια στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του ΝΑΤΟ

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ