Μεγάλη συγκέντρωση και πορεία αλληλεγγύης προς τους διωχθέντες Χανιώτες

Κανένα σχόλιο

Πλέον των 1.000 ατόμων υπό βροχή συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Αγοράς για να δηλώσουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους προς τους Χανιώτες που διώκονται με ξεκάθαρο πολιτικό στόχο την τρομοκράτηση του λαού.Ο παλμός ήταν έντονος και κατά τη διάρκεια της πορείας ακούστηκαν συνθήματα όπως το χαρακτηριστικό : «Εμάς οι δίκες δε μας τρομοκρατούν με του λαού την πάλη θα ανατραπούν» όπως και «Η τρομοκρατία δεν θα περάσει».

Καθ’ όλη τη διάρκεια της πορείας γινόταν συλλογή υπογραφών σε κείμενο με τον τίτλο «Ήμουν κι εγώ εκεί» με φανερό σκοπό να αποτελέσει μία δήλωση ότι ο καθένας θα μπορούσε να διώκεται με μόνο τεκμήριο την παρουσία του.

Άξιο αναφοράς επίσης είναι η θερμή υποδοχή που επιφύλαξαν οι καταστηματάρχες της πόλης σε όσους μοίραζαν πληροφοριακά φυλλάδια.

"Sponsored links"

Τέλος, η πορεία κατέληξε στην πλατεία Δικαστηρίων όπου δόθηκε το νέο ραντεβού για την Πέμπτη το πρωί στις 9:00 μπροστά από τα Δικαστήρια.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις