Μελομακάρονα και κουραμπιέδες θα φτιάξουν οι κρατούμενοι της φυλακής “Κρήτη 1”

Κανένα σχόλιο

Μερίδιο από τη “μαγεία των γιορτών” και του πνεύματος των Χριστουγέννων θα φτιάξουν σε 400 γλυκές μικρές δόσεις μελομακάρονων και κουραμπιέδων οι κρατούμενοι των φυλακών “Κρήτη 1”. Όλα αυτά υπό τις οδηγίες του βραβευμένου σεφ του ΜΑΙΧ κ. Γιάννη Αποστολάκη.

Πιο συγκεκριμένα, με ανακοίνωση που στάλθηκε στην εφημερίδα μας σημειώνεται ότι:

Στα πλαίσια του πνεύματος των Χριστουγέννων το ΜΑΙΧ , το Μεσογειακό ΚΕΚ – ΜΑΙΧ και το κατάστημα κράτησης «Κρήτη 1» θα οργανώσουν εκδήλωση για τους συμπολίτες μας που είναι μακριά από τις οικογένειές τους αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι όλοι έχουμε δικαίωμα στην μαγεία των γιορτών.

"Sponsored links"

Ο διευθυντης του ΜΑΙΧ, Γεώργιος Μπαουράκης και ο διευθυντής του καταστήματος κράτησης, Γεώργιος Κονταξάκης καταπολεμώντας τον κοινωνικό αποκλεισμό της ευπαθούς κοινωνικά ομάδας των Κρατουμένων τη Δευτέρα 22/12/2014 και ώρα 10.00 θα βρίσκονται στο κατάστημα Κράτησης « Κρήτη 1»

Στο μαγειρείο των Φυλακών, μέρος των κρατουμένων θα παρασκευάσει εορταστικά εδέσματα(400 μελοκακάρονα και κουραμπιέδς) υπό τις οδηγίες του βραβευμένου σεφ του ΜΑΙΧ και εκπροσώπου της Κρητικής διατροφής Γιάννη Αποστολάκη.

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live