“Μετά το τροχαίο διαλύσαμε σαν οικογένεια”: H εκμυστήρευση μίας Χανιώτισσας μάνας 19 χρόνια μετά τον σοβατό τραυματισμό του γιου της σε τροχαίο

Κανένα σχόλιο

Συγκλονίζει με το μήνυμά της μία Χανιώτισσα, ο γιος της οποίας πριν 19 χρόνια είχε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα με αποτέλεσμα να παλεύει για χρόνια στα νοσοκομεία.

Διαβάστε την ιστορία της την οποία μοιράστηκε με τον Γιάννη Λιονάκη, πρόεδρο του Συλλόγου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων Κρήτης.

“Πριν 19 χρόνια ο γιος μου στην Κισσαμο Χανίων είχε ένα σοβαρό τροχαίο από ότι μας είπαν κάποιοι στην προσπάθεια του να αποφύγει κάποιον που του έκλεισε τον δρόμο έπεσε πάνω σε ένα καφαο του Ο Τ Ε το αποτέλεσμα; ΜΕΘ αγώνας ζωής και θανάτου.

"Sponsored links"

Η αποκατάσταση πόντος – πόντος, παλεύουμε ακόμα με φρικτούς πόνους από τα κατακάθια που έμειναν σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Σαν οικογένεια διαλύσαμε με τον πατέρα να δίνει τέρμα στην ζωή του και εγώ σαν μάνα να έχω την υποχρέωση να παλέψω για να δω το παιδί μου να μην πονάει αν το καταφέρω ποτέ.

Σας παρακαλώ όσοι κρατάτε τιμόνι όπως και να λέγεται τι μηχανή τι αυτοκίνητο προσοχή, η ζωή αξίζει πολύ.

Μην καταστρέφεται την ζωή σας και τις οικογένειές σας”

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις