Με αφορμή την πτώση φοιτητή στο ΑΠΘ: Πανεπιστημιακούς …αστυνομικούς βρήκαν στο άψε σβήσε, πανεπιστημιακούς καθηγητές δυσκολεύονται…

Κανένα σχόλιο

Ένας φοιτητής 19 ετών έπεσε από παράθυρο του ΑΠΘ, από το οποίο προσπαθούσε να παρακολουθήσει τη παράδοση μαθήματος! Γιατί από το παράθυρο; Μα επειδή η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα όχι μόνο στο ΑΠΘ αλλά σε πάρα πολλά πανεπιστημιακά τμήματα ώστε να υπάρχει ο απαραίτητος αριθμός καθηγητών!!! 

Έτσι τμήματα «συγχωνεύονται» και φοιτητές στοιβάζονται σε αίθουσες για να παρακολουθήσουν μαθήματα… Ακόμη και από το παράθυρο!!!

Η κυρία Κεραμέως αλλά και η κυβέρνηση της βρήκαν πολύ εύκολα να προσλάβουν …πανεπιστημιακούς αστυνομικούς οι οποίοι …προστατεύονται από τους κανονικούς αστυνομικούς για να εγγυηθούν υποτίθεται την ασφάλεια στα πανεπιστήμια! Δεν υπάρχει γενικώς θέμα ασφάλειας ,αλλά μεμονωμένα περιστατικά που θα έπρεπε να έχουν αντιμετωπιστεί εδώ και καιρό. Τι σημασία έχει όμως αυτό; Έγιναν πολλές εύκολες προσλήψεις κι έρχονται και εκλογές…

"Sponsored links"

Μόνο καθηγητές για τα πανεπιστήμια δεν θέλουν να προσλάβουν…

Που να φανταστούν ότι αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε ατύχημα! 

Θα ρωτούσαμε αν υπάρχει ντροπή αλλά ποιος την έχασε για να την βρουν;

militaire.gr

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live