22.8 C
Chania
Sunday, June 16, 2024

Με επιτυχία η εκδήλωση του ΚΚΕ(μ-λ) για την αποχή στις ευρωεκλογές

Ημερομηνία:

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 27/05 η εκδήλωση του ΚΚΕ (μ-λ) με θέμα τις θέσεις του για τον αντιδραστικό χαρακτήρα της Ε.Ε. και τη θέση της αποχής από τις ευρωεκλογές.

Στην εκδήλωση συγκεντρώθηκαν δεκάδες μέλη, συναγωνιστές και φίλοι της οργάνωσης που άκουσαν με ενδιαφέρον τις ομιλίες των εκπροσώπων της τοπικής οργάνωσης του ΚΚΕ (μ-λ), οι οποίες ξεδίπλωσαν τον πραγματικό χαρακτήρα της ιμπεριαλιστικής λυκοσυμμαχίας της Ε.Ε. και την τραγική διαδρομή της χώρας εδώ και 45 χρόνια από την ένταξή της στην ΕΟΚ – Ε.Ε. – ΟΝΕ με αποτέλεσμα γενικευμένη φτώχια, εκμετάλλευση, συρρίκνωση της αγροτιάς και της αποβιομηχάνισης της χώρας, έως και την πολεμική εμπλοκή. Τέλος έγινε πλούσια αναφορά στους εργατο-λαϊκούς και νεολαιίστικους αγώνες τόσο στην Ευρώπη όσο και την χώρα μας, σαν την μόνη διέξοδο για να υπάρξει νικηφόρα προοπτική για τους λαούς, για δουλειά και ζωή με δικαιώματα, για ένα μέλλον χωρίς τυράννους και εκμεταλλευτές.

Στόχος της τοπικής οργάνωσης και καθήκον κάθε μέλους και συναγωνιστή είναι η συνέχιση της προσπάθειας παρέμβασης στη νεολαία, τους εργαζόμενους και σε όλο το λαό το υπόλοιπο διάστημα μέχρι την ημέρα των εκλογών, για την αποκάλυψη του αντιδραστικού χαρακτήρα της Ε.Ε., την ανάδειξη της αποχής από τις ευρωκάλπες σαν την μόνη εκλογική στάση εναντίωσης στην ιμπεριαλιστική εξάρτηση και τις πολιτικές της φτώχειας – εξαθλίωσης – εκμετάλλευσης – πολέμων, αλλά και την αναγκαιότητα Συμμετοχής στον δρόμο του αγώνα και του κινήματος!

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εντυπωσιακό θέαμα σε παραλία ωοτοκίας καρέτα – καρέτα στα Χανιά

Μια μοναδική εμπειρία έζησε χθες βράδυ, ένα ζευγάρι στον...

Στεγαστική κρίση και δημογραφικό: Το 72% των νέων Ελλήνων μένει με τους γονείς του

Είναι γνωστό ότι οι δημογραφικές τάσεις που επικρατούν σε μία χώρα...

Αλλάζει το καθεστώς στις ΔΕΥΑ στην Κρήτη: Υπό εξέταση μόνο μία ανά νομό

Αλλαγές στο καθεστώς των Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Άρδευσης (Δ.Ε.Υ.Α.) εξετάζει...

Μεγάλη διάκριση για δύο καθηγητές του Πολυτεχνείου Κρήτης

Σημαντική διάκριση απέσπασαν οι καθηγητές του Πολυτεχνείου Κρήτης Κωνσταντίνος Ζοπουνίδης και Μιχάλης Δούμπος....