Με λόγια θαυμασμού και συγκίνησης μιλάνε στην Αγγλία για τον Χ. Ξεκουκουλωτάκη – Περήφανη η Κρήτη μετά το θάνατο του

Κανένα σχόλιο

«Harry was an outstanding member of our community, he was willing to help in any occasion, it was a bright man – Ο Χάρης ήταν ένα εξαιρετικό μέλος της Κοινότητας μας, ήταν πρόθυμος να βοηθήσει σε κάθε κατάσταση, ήταν ένας λαμπρός άνθρωπος».
Αυτή ήταν η πρώτη πρόταση του κ. Phil Mills, επικεφαλή στο Γραφείου Τύπου του Πανεπιστημίου του Brighton, σε επικοινωνία που είχαμε νωρίτερα για πληροφορίες σχετικά με τον θάνατο του.

Η εκτίμηση των Βρετανών συνεργατών του στο πρόσωπο του Χάρη, εκφράστηκε και μέσα από το Newsletter του Πανεπιστημίου, πού είναι αφιερωμένο αποκλειστικά στο θέμα του θανάτου του το οποίο αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «…μπορούσαμε να βασιστούμε σε αυτόν, ήταν πάντα στις συναντήσεις μας και όταν πέθανε καταλάβαμε πόση δουλειά είχε κάνει στον τομέα του…».

Ενώ καταλήγει με την συγκινητική αναφορά ότι «θα μας λείψει η ευγενική και γενναιόδωρη φύση του, ήταν προνόμιο μας που τον γνωρίσαμε».

"Sponsored links"

Ο Χάρης Ξεκουκουλωτάκης φαίνεται να είχε κερδίσει το σεβασμό των Βρετανών μέσα από την δουλειά του, ενώ στην αναζήτηση μας συναντήσαμε αρκετές δημοσιεύσεις του και άρθρα για επιστημονικά θέματα σε διάφορες ιστοσελίδες.

Γιάν. Ξ.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live