Με ραντεβού οι πολίτες στα Α.Τ., με email οι ενστάσεις για κλήσεις – Περίπου 400 ενεργά κρούσματα αστυνομικών

Κανένα σχόλιο

Συναγερμός έχει σημάνει στην Ελληνική Αστυνομία, καθώς, σύμφωνα με την ΕΡΤ, σε όλες τις αστυνομικές υπηρεσίες της χώρας, τα ενεργά κρούσματα κορωνοϊού αυτή τη στιγμή ανέρχονται σε περίπου 400.

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ της δημόσιας τηλεόρασης, για το προσωπικό έχουν ληφθεί συγκεκριμένα μέτρα και πέρα από τη διανομή του απαραίτητου υγειονομικού υλικού -μάσκες και γάντια- οι ομάδες που πραγματοποιούν τους ελέγχους είναι μικρές και σταθερές, προκειμένου να περιοριστεί η διασπορά σε περίπτωση κρούσματος, αλλά και να είναι πιο εύκολη η διαδικασία της ιχνηλάτησης.

Επιπλέον για να επισκεφτούν τα αστυνομικά τμήματα οι πολίτες θα πρέπει, πλέον, να έχουν επικοινωνήσει με το αστυνομικό τμήμα και να έχουν κλείσει ραντεβού.

"Sponsored links"

Αν θέλουν να πάνε στο Τμήμα για να κάνουν ενστάσεις για τροχονομικές παραβάσεις μπορούν να κάνουν τη διαδικασία και διαδικτυακά μέσω email.

Μέχρι και τις 30 Νοεμβρίου, δηλαδή για το διάστημα κατά το οποίο θα ισχύσει το νέο lockdown, έχουν ανασταλεί όλες οι άδειες των αστυνομικών.

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live