Με τη συμμετοχή του Δήμου Χανίων, η «Περιπατητική διαδρομή για τον Αυτισμό», στο άλσος των Αγίων Αποστόλων

Κανένα σχόλιο

Με μεγάλη επιτυχία και τη συμμετοχή δεκάδων πολιτών και φορέων, πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο, 02/04/2022, Παγκόσμια Ημέρα για τον Αυτισμό, η δράση στο άλσος των Αγίων Αποστόλων «περπατώντας για τον Αυτισμό».

Σε συνεργασία με τον Σύλλογο Asperger στα Χανιά και το Σωματείο ΑμεΑ του Ν. Χανίων, καθώςκαι με τη συμμετοχή του Δήμου Χανίων, στην περιπατητική διαδρομή εντός του Πάρκου των Αγίων Αποστόλων συμμετείχε πλήθος κόσμου, με παιδιά και μέλη των συλλόγων να δίνουν δυναμικά το «παρών», ενώ στο σημείο διανεμήθηκε ενημερωτικό υλικό για το φάσμα του αυτισμού.

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Ισότητας και Προστασίας ΑμεΑ, Ελένη Ζερβουδάκη, η οποία συμμετείχε στη δράση και περπάτησε μαζί με τα παιδιά και τους γονείς, σε δήλωσή της υπογραμμίζει: «Ο Δήμος Χανίων δηλώνει έμπρακτα την ευαισθητοποίησή του για την Παγκόσμια Ημέρα για άτομα με Αυτισμό, μέσα από δράσεις και ενέργειες, που έχουν ως στόχο, να γίνει η “αόρατη αναπηρία” ορατή σε όλους».

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live