Με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας αύριο ο 7ος νυχτερινός δρόμος στα Χανιά

Κανένα σχόλιο

Με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης, της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων και του Δήμου Χανίων, ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Χανίων (Σ.Δ.Υ.Χ) διοργανώνει τον 7ο Νυχτερινό Δρόμο Χανίων στην πόλη των Χανίων, το Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021, με τους Αγώνες Δρόμου 10.000 μ. και 5.000 μ.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, ο Νυχτερινός Δρόμος Χανίων αποτελεί μία σημαντική διοργάνωση λαϊκού αθλητισμού, έχει ιστορικό, πολιτιστικό, φυσιολατρικό και τουριστικό χαρακτήρα και δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην προβολή και ανάπτυξη της πόλης και ιδιαίτερα του Ενετικού Λιμένα των Χανίων.

Όπως επισημαίνουν οι διοργανωτές κατά τα προηγούμενα έτη διεξαγωγής του ο Νυχτερινός Δρόμος Χανίων διαμόρφωσε την ταυτότητα μιας δυναμικής διοργάνωσης υπερτοπικού χαρακτήρα με έντονα χαρακτηριστικά της κοινωνικής, συμμετοχικής, αθλητικής, πολιτιστικής και τουριστικής ανάπτυξης, και ήδη αποτελεί σημαντικό πόλο συμμετοχής δρομέων και φιλάθλων από όλη την Κρήτη.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live