Με όλα τα μέτρα προφύλαξης για τον κορωνοϊός και με αλλαγές στο πρόγραμμα η εκδήλωση για τη Χιροσίμα και το Ναγκασάκι στις 8 Αυγούστου στο Παλιό Λιμάνι

Κανένα σχόλιο

Με υποχρεωτική τη χρήση μάσκας θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση μνήμης της Επιτροπής Ειρήνης Χανίων για τους νεκρούς στη Χιροσίμα και το Ναγκασάκι στις 8

Αυγούστου στις 8.30 το βράδυ στην πλατεία πίσω από το Γιαλί Τζαμισί στο Ενετικό Λιμάνι.

Σε σχετικό κείμενο αναφέρονται τα εξής:

"Sponsored links"

Η Επιτροπή Ειρήνης Χανίων λαμβάνοντας υπόψη την κατάσταση που διαμορφώνεται με την αύξηση των κρουσμάτων του κορωνοϊού και με πρώτιστο μέλημα την προστασία της δημόσιας υγείας, ενημερώνει τους αγωνιστές και φίλους του αντιπολεμικού – αντιιμπεριαλιστικού κινήματος και όλους όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην εκδήλωση – συγκέντρωση της 8ης Αυγούστου στις 20:30 στην πλατεία πίσω από το Γιαλί Τζαμισί στο Ενετικό Λιμάνι για να τιμήσουμε την μνήμη των εκατοντάδων χιλιάδων θυμάτων της ιμπεριαλιστικής βαρβαρότητας στη Χιροσίμα και στο Ναγκασάκι δυναμώνοντας τον αγώνα ενάντια στον πόλεμο,τη φτώχεια και τις νέες πυρηνικές απειλές,ότι η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική, όπως επίσης και η τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων προστασίας για την αποφυγή διάδοσης του covid-19.

Ενημερώνει επίσης ότι,για το λόγο αυτό,αναμορφώνεται το πρόγραμμα της εκδήλωσης που θα περιλαμβάνει απαγγελίες ποιημάτων με προβολή διαφανειών αντιπολεμικού περιεχόμενου και ομιλία από τον Πρόεδρο της Επιτροπής Ειρήνης Χανίων Μανώλη Παπαδομανωλάκη.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις