15.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Μητσοτάκης για υπόθεση Πολάκη: «Όπως στρώνεις, κοιμάσαι…»

Ημερομηνία:

Σχόλιο για όσα συμβαίνουν στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την επίμαχη ανάρτηση του Παύλου Πολάκη και τις ραγδαίες εξελίξεις που αυτή προκάλεσε στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, έκανε ο Κυριακος Μητσοτάκης από το Μενίδι, όπου πραγματοποιεί περιοδεία.

Όπως είπε ο πρωθυπουργός:

«Εμείς θα πορευτούμε προς τις εκλογές που έρχονται με γνώμονα το μέλλον. Θα τηρήσουμε τη συμφωνία αλήθειας την οποία υπογράψαμε μαζί στο ακέραιο. Δεν μας ενδιαφέρει τι κάνουν οι πολιτικοί μας αντίπαλοι.

Γι’ αυτά τα ευτράπελα που συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στον ΣΥΡΙΖΑ θα πω μια κουβέντα μόνο. Όπως στρώνεις, κοιμάσαι. Τα υπόλοιπα δεν με αφορούν καθόλου. Ας λύσουν τα εσωτερικά τους, ας αναλογιστούν ποιοι είναι αυτοί που ανήγαγαν τον Πολακισμό σε κεντρική γραμμή του κόμματος.

Και από εκεί και πέρα ας αφήσουν εμάς να κάνουμε την δουλειά μας, να μιλάμε για το μέλλον και να αποφύγουμε την τοξικότητα. Αν τα κάνουμε όλα αυτά στις εκλογές που έρχονται θα πετύχουμε και θα ξεπεράσουμε τους στόχους τους οποίους έχουμε θέσει»

Δείτε το βίντεο:

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ