19.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Μητσοτάκης: Με το ζόρι εμβολιάστηκε ο Πολάκης-Τσίπρας: Έχουν εμβολιαστεί οι βουλευτές σας;

Ημερομηνία:

Στον Παύλο Πολάκη αναφέρθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλοντας να καταλογίσει διγλωσσία στον ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα των εμβολίων, κατά την συζήτηση της επίκαιρης ερώτησης του Α. Τσίπρα για την πανδημία.

Ο Πολάκης ήταν πρωτεργάτης του αντιμεβολιαστικού κινήματος και εμβολιάστηκε στο τέλος με το ζόρι.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είχε φτάσει στο σημείο να ζητά να χορηγηθεί στους πολίτες ένα φάρμακο το οποίο δήθεν η κυβέρνηση δεν έδινε στους πολίτες όταν το CDC των ΗΠΑ έλεγε μην το πάρετε, είναι για μοσχάρια και αγελάδες» είπε ο Πρωθυπουργός.

Ο Αλέξης Τσίπρας σήκωσε το γάντι και στην δευτερολογία του ρώτησε τον κ. Μητσοτάκη.

«Αλήθεια έχουν εμβολιαστεί όλοι οι βουλευτές σας;», ρώτησε ο Αλέξης Τσίπρας τον Κυριάκο Μητσοτάκη, με τον πρωθυπουργό να μην δίνει απάντηση.

Και πώς να δώσει. καθώς, όπως έχει αποκαλύψει η aftodioikisi.gr, βουλευτίνα της ΝΔ αρνείται πεισματικά να εμβολιαστεί επικαλούμενη τον… πνευματικό της!!!

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

H Amazon επενδύει 150 δισ. δολάρια σε υποδομές ΑΙ

Σχεδόν 150 δισ. δολάρια σχεδιάζει να δαπανήσει η Amazon τα επόμενα...

Χαμηλή αγοραστική δύναμη, φθηνή εργασία και ακρίβεια – Οι αριθμοί είναι αμείλικτοι

Κακά μαντάτα για τα ελληνικά νοικοκυριά κομίζουν οι δείκτες...