24.8 C
Chania
Saturday, July 27, 2024

Μητσοτάκης στους δημοσιογράφους: «Κάνατε κάνα μπανάκι;» – Τα παρελειπόμενα της διακαναλικής

Ημερομηνία:

Τα παραλειπόμενα της διακαναλικής συνέντευξης του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στα Χανιά αποτύπωσε σε βίντεο ο εικονολήπτης της ΚΡΗΤΗ ΤV Αντώνης Ιγγλεζάκης.

Eυδιάθετος και χαμογελαστός, ο πρωθυπουργός αστειεύεται με τους εκπροσώπους του Τύπου.

«Μπορούμε σίγουρα καλύτερα και περισσότερα», ήταν από τα πρώτα λόγια που είπε απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους μόλις μπήκε στην αίθουσα ο Κυριάκος Μητσοτάκης και άρχισε να τους χαιρετά.

Μάλιστα, αστειεύτηκε ρωτώντας τους αν έκαναν «κανένα μπανάκι;».

Η Ντόρα Μπακογιάννη, που μπήκε αργότερα στην αίθουσα, αφού αγκάλιασε και φίλησε τον πρωθυπουργό, ρώτησε: «Πώς σας φαίνονται τα βραδινά Χανιά μας;». «Να ερχόμαστε συχνότερα», ήταν η απάντηση που έλαβε από κάποιους εκπροσώπους του Τύπου.

Ο πρωθυπουργός μίλησε με τους δημοσιογράφους και για ποδόσφαιρο, ενώ στο τέλος της διακαναλικής χαιρέτησε τους εκπροσώπους των ΜΜΕ ανανεώνοντας το ραντεβού για το απόγευμα. 

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ