12.8 C
Chania
Wednesday, December 17, 2025

Μια άλλη… Μαρία Δαμανάκη αναλαμβάνει κυβερνητική θέση στην Κρήτη

Ημερομηνία:

Ονομάζεται Μαρία Δαμανάκη αλλά δεν έχει καμία σχέση με την πρώην Ευρωπαία επίτροπο.

Είναι δικηγόρος, προέρχεται από το Ποτάμι και όπως διαβάζουμε στο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά αποτελεί άλλη μία «μεταγραφή» της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, αφού ανέλαβε κρατική θέση στην Κρήτη.

Συγκεκριμένα, η κ Δαμανάκη τοποθετήθηκε πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κρήτης, με αναπληρωτή πρόεδρο τον καθηγητή Φυσικής και πρώην πρόεδρο του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων Λασιθίου, Γιώργο Γαλανάκη.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΑΡΊΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΠΟΤΑΜΙ

 

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ