12.8 C
Chania
Saturday, January 17, 2026

Μια παρέα Κρητικών στους τελικούς του παιχνιδιού στρατηγικής «Clash of Clans» με έπαθλο 1.000.000 δολάρια!

Ημερομηνία:

Πέντε Έλληνες θα αναμετρηθούν σε ένα παιχνίδι στρατηγικής στο Κατοβίτσε της Πολωνίας και αν καταφέρουν να κερδίσουν, θα επιστρέψουν με 1.000.000 δολάρια!

Η ομάδα των Ελλήνων βγήκε στις 8 καλύτερες ομάδες του κόσμου στο παιχνίδι στρατηγικής «Clash of Clans» σ’ ένα διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε πριν από 6 περίπου μήνες .

Τώρα η γνωστή εταιρία παιχνιδιών Supercell και η ESL gaming καλεί τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο, μεταξύ αυτών και των 5 Ελλήνων, να βρεθούν όλοι στην Πολωνία και να αναμετρηθούν μεταξύ τους.

Οι νικητές θα πάρουν χρήματα, ικανά να αλλάξουν τη ζωή τους για πάντα.

Η αναχώρηση της ομάδας «Greek Attack» θα γίνει τη Μεγάλη Τετάρτη. Το τουρνουά που θα διαρκέσει 3 ημέρες ξεκινάει την Μεγάλη Παρασκευή και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή του Πάσχα.

Τα έξοδα όλων των παικτών που θα διαγωνιστούν είναι πληρωμένα από την Supercell . Εισιτήρια, ξενοδοχεία και διατροφή. Ο αρχηγός της ελληνικής ομάδας, κ. Στειακάκης τόνισε ότι είναι μεγάλη ικανοποίηση για εκείνον και την ομάδα του να μεταβούν στην Πολωνία και να διαγωνιστούν με τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο.

Όπως τόνισε το παιχνίδι ξεκίνησε για πλάκα. Για να περνάνε ευχάριστα τον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο τους. Η ομάδα αρχικά δημιουργήθηκε από φίλους στην Κρήτη όμως γρήγορα μπήκαν στην ομάδα και Έλληνες από όλη τη χώρα, όπως επίσης και Έλληνες που ζουν στο εξωτερικό.

«Έχουμε γίνει μια μικρή οικογένεια. Με τους περισσότερους παίκτες έχουμε βρεθεί από κοντά και κάνουμε παρέα. Μέσα από το παιχνίδι γνώρισα πολλά και αξιόλογα άτομα. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα λάβουμε μέρος στον διαγωνισμό και που θα βρεθούμε αντιμέτωποι με τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο».

Τι είναι το Clash of Clans

Είναι ένα παιχνίδι στρατηγικής στο οποίο δημιουργείς ένα χωριό. Το οχυρώνεις, το εξοπλίζεις , φτιάχνεις στρατό και κάνεις επιθέσεις σε άλλα χωριά για να πάρεις χρήματα και άλλα υλικά που θα σε βοηθήσουν να αναπτυχθείς.

cretapost.gr

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι χίπις, ο Αζωγυρές και η Παλαιόχωρα: Ένα κομμάτι ζωντανής ιστορίας

Πριν η Παλαιόχωρα γίνει γνωστός τουριστικός προορισμός, πριν οι...

Γιάνης Βαρουφάκης: Κι όμως, αστυνομία στο σπίτι του – Κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις μετά τις δηλώσεις για το ecstasy

Κλήση για προκαταρκτική εξέταση ενώπιον της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών έλαβε ο Γιάνης...