20.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Μικρά αλλά σημαντικά: Η σφαγή των ευκάλυπτων συνεχίζεται, τα κυπαρίσσια ξεραίνονται και η επικίνδυνη σχάρα επί της Λεωφόρου Καραμανλή | Φωτός

Ημερομηνία:

Το έγκλημα σε βάρος του πράσινου στο δήμο Χανίων συνεχίζεται. Αδιάψευστος μάρτυρας οι σημερινές φωτογραφίες που παραθέτουμε από τη Λεωφόρο Καραμανλή και το δρόμο της Χρυσοπηγής.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες τα δέντρα έχουν κοπεί πολύ βαθιά. Έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενα άρθρα μας, αυτό το είδος κλαδεματος μπορεί να οδηγήσει τα δέντρα στο θάνατο.

Ως πότε θα συνεχιστεί αυτή η αχαρακτήριστη τακτική της επιτροπής πρασίνου του δήμου Χανίων και πού πάει ο τεράστιος όγκος ξυλείας που αποκομίζετε; Τα ερωτήματα αυτά που επίμονα διατυπώνουμε περιμένουν επιτέλους μία απάντηση από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο.

Δείτε φωτογραφίες:

Και ξεραμένα κυπαρίσσια…

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι από τα ξεραμένα κυπαρισσία πού βρίσκονται ένα χιλιόμετρο πριν τη. διασταύρωση Ταυρωνίτη επί της εθνικής οδου.

Εχει καμία εξήγηση η Διεύθυνση Δασών ή κατόπιν εορτής πάλι θα τρέχει για να θεραπεύσει την αιτία που ξεραίνει τα κυπαρισσία όπως έκανε και με τις κάμπιες στα πεύκα που τα είχαν μισοξερανει στον Άγιο Ματθαίο και στο δασάκι πριν τα Αφράτα;  Τότε, μετά τα επανειλημμένα δημοσιεύματα στον “Αγώνα της Κρήτης” επενέβησαν οι αρμόδιες αρχές και κινητοποιήθηκε επιτέλους και η Διεύθυνση Δασών που ως συνήθως είναι ανύπαρκτη.

Αναμένουμε…

 

 

"google ad"

Επικίνδυνη σχάρα επί της λεωφόρου Καραμανλή

Τα κακώς κείμενα που συναντήσαμε χθες έχουν και συνέχεια:

Στο πεζοδρόμιο της λεωφόρου Καραμανλή – εκεί που έχουν κατάκοπει οι ευκάλυπτοι – έχει σηκωθεί μία σχάρα από τη θέση της με αποτέλεσμα να αποτελεί κίνδυνο για τους πεζούς.

Δείτε τη σχετική φωτογραφία:

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σαββατοκύριακο γεμάτο εκδηλώσεις στο Comixadiko στα Χανιά

Γεμάτο δράσεις είναι αυτό το Σαββατοκύριακο το Comixadiko (Ξέπαπα 15) στα Χανιά. Το Σάββατο...