Μισός αιώνας ελαιοπαραγωγής σε…5 λεπτά – Ένα εντυπωσιακό Timelapse

Κανένα σχόλιο

Ένα εντυπωσιακό timelapse, που παρουσιάζει μέσα σε 5 λεπτά τις χώρες με την μεγαλύτερη ελαιοπαραγωγή ( σε τόνους) τα τελευταία 50 χρόνια, δημοσιεύει το VGraphs.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από το 1962 μέχρι και το 2022, οι χώρες που κατατάσσονται πρώτες στην σχετική λίστα, δεν είναι άλλες από την Ισπανία, την Ιταλία και την Ελλάδα.

Η χώρα μας εμφανίζει μια… σταθερότητα στην τρίτη θέση, ενώ υπάρχουν κάποιες περίοδοι που έχει ανέβει και στην δεύτερη, ειδικά ένα συνεχόμενο διάστημα έξι χρόνων, από το 2014 ως και το 2020.

"Sponsored links"

Αξιοσημείωτη επίσης, σύμφωνα πάντα με το συγκεκριμένο βίντεο, η “κόντρα” για περίπου 30 χρόνια, Ιταλίας και Ισπανίας για την πρώτη θέση, με την Ισπανία ωστόσο να δείχνει να την έχει κατοχυρώσει, όπως δείχνουν τα στοιχεία, από την αρχή του 21ου αιώνα και εντεύθεν…

Σε ότι αφορά τις υπόλοιπες θέσεις στην σχετική λίστα, η Τουρκία δείχνει να “παλεύει” συχνά για την τέταρτη θέση, μεταξύ άλλων με το Μαρόκο, την Πορτογαλία, την Τυνησία, την Συρία αλλά και την Αίγυπτο.

Δείτε το timelapse:

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live