23.8 C
Chania
Sunday, September 29, 2024

Μιχάλης Κυνηγός: “Ο Τάσος Βάμβουκας μπορεί να πάει το δήμο Χανίων μπροστά”

Ημερομηνία:

Ο Τασος Βάμβουκας μπορεί να πάει ένα βήμα μπροστά το δήμο Χανίων.

Αυτό είπε μεταξύ άλλων μιλώντας στον SUPER FM 89.6 ο δημοτικός σύμβουλος στο δήμο Χανίων και πρώην δήμαρχος Ακρωτηρίου Μιχάλης Κυνηγός.

Επίσης ο κ. Κυνηγός σχολιάζοντας την απόφαση του μέχρι χθες επικεφαλή του συνδυασμού Χανιά Ανοιχτή Πολιτεία, Γιώργου Τσαπάκου να προσχωρήσει στο συνδυασμό του Δημάρχου Χανίων Μανόλη Σκουλάκη τόνισε πως είναι μια δεν τον εκφράζει. «Θλίβομαι με την απόφαση του κ. Τσαπάκου. Ο κ. Τσαπάκος ήταν ο επικεφαλής της παράταξης, της μείζονος αντιπολίτευσης και έβαζε τον δήμαρχο απέναντι του, κατηγορώντας τον για αναποτελεσματικότητα και ανεπάρκεια.»

Ο κ. Κυνηγός τόνισε πως αυτή η κίνηση δεν δικαιολογείται, και σημείωσε πως οι όποιες κινήσεις του κ. Τσαπάκου έγιναν μακριά από τους εκλεγμένους και προ πολλού.

Σε ότι αφορά το τι θα κάνει ο ίδιος στις επερχόμενες εκλογές τόνισε πως κουβεντιάζει με όλους και σημείωσε χαρακτηριστικά, πως η διαχείριση του δήμου από τον κ. Σκουλάκη και τη δημοτική αρχή έχει μείνει αρκετά πίσω και πρέπει να εκφραστεί κάτι διαφορετικό.

Έκανε λόγο για δίπολο μεταξύ Σκουλάκης και Βάμβουκα, και ανέφερε πως ο Τάσος Βάμβουκας μπορεί να πάει το δήμο μπροστά « είναι νέος, έχει ορμή, έχει καλές απόψεις και τα εχέγγυα να κάνει το παραπάνω βήμα»

zarpa.gr

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Απατεώνες προσπάθησαν να εξαπατήσουν 80χρονη υποδυόμενοι γιατρούς – Ζήτησαν 80.000 ευρώ

Σε νέο περιστατικό τηλεφωνικής απάτης προχώρησαν απατεώνες στα Χανιά,...

Σε ύφεση η φωτιά που ξέσπασε στην Ασή Γωνιά Χανίων

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία το μεσημέρι του Σαββάτου,...