23.8 C
Chania
Wednesday, October 2, 2024

Μιχελογιαννάκης: Άφωνος ο Σαμαράς στην Σύνοδο Κορυφής για τα χημικά της Συρίας

Ημερομηνία:

Ανακοίνωση εξέδωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μιχελογιαννάκης λέγοντας χαρακτηριστικά πως “Οι μνημονιακές συνταγές «κώφευσαν» και άφησαν «άφωνο» τον κ. Σαμαρά στην σύνοδο κορυφής, όσον αφορά  τα χημικά της Συρίας.”

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Πρόσφατα ο κ. Σαμαράς επισκέφτηκε την Κρήτη και μίλησε για τις δυνατότητες τις οποίες έχει ο τόπος μας. Μίλησε με τον Κινέζο Πρωθυπουργό για τον πολιτισμό και τους ανθρώπους της Κρήτης. Ενώ και οι δύο συμφώνησαν ότι η Κρήτη θα αποτελέσει βασική επιλογή  των Κινέζων τουριστών.

Δυστυχώς, το γκρίζο περιβάλλον γύρω από την καταστροφή των χημικών της Συρίας  δεν αποτελεί εχέγγυο για την τουριστική και όχι μόνο ανάπτυξη της Κρήτης. Πρέπει επίσης ο κ. Σαμαράς να καταλάβει ότι η καταστροφή των χημικών της Συρίας άπτεται πρωτίστως  της ύπαρξης της ανθρώπινης ζωής.

Ο κατά τα άλλα λαλίστατος κ. Σαμαράς ουδεμία αναφορά έκανε για το μείζον αυτό θέμα στη Σύνοδο Κορυφής. Η αφωνία του  ίσως να είναι αποτέλεσμα της μνημονιακής «συνταγής» που ακολουθεί, με την οποία εκτός των άλλων, ο κ. Σαμαρας απέκτησε και ακοή η οποία «κωφεύει»  στα προβλήματα των πολιτών και της χώρας.”

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συνεχίζονται οι ασφαλτοστρώσεις στον Δήμο Χανίων με την οδό Κυδωνίας

Συνεχίζονται εργασίες από τον Δήμο Χανίων, για την αποκατάσταση...