13.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Μιχελογιαννάκης προς άλλα κόμματα: “Ζητάω συγνώμη αν μέχρι τώρα δεν είχε δημιουργηθεί καταλληλο περιβάλλον διαλόγου” | Βίντεο

Ημερομηνία:

Συγνώμη ζήτησε ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μιχελογιαννάκης από ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι για τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ που δεν δημιουργεί κατάλληλο περιβάλλον διαλόγου σε σχέση με το ασφαλιστικό.

Τις σχετικές δηλώσεις έκανε από την πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ με τον Γιώργο Αυτιά.

Πιο συγκεκριμένα, ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μιχελογιαννάκης, βρέθηκε στο πλατό της τηλεοπτικής εκπομπής Καλημέρα του skai και περίμενε καρτερικά την σειρά του για να πάρει το λόγο. Μέχρι τότε οι εκπρόσωποι της αντιπολίτευσης που βρίσκονταν στο πάνελ έβαλλαν κατά ριπάς σχετικά με το ασφαλιστικό (σ.σ. και τα “απόνερα” από την χθεσινή συνεδρίαση) και η λογική έκεγε πως ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης θα απαντούσε δυναμικά.

Αντ’ αυτού ξεκίνησε με μία φράση ξάφνιασε: “Ζητάω συγγνώμη που δεν δημιουργήσαμε το κατάλληλο περιβάλλον συνεννόησης και διαλόγου”.

Ενώ αναφερόμενος πιο συγκεκριμένα στο ασφαλιστικό, είπε: “Είναι τουλάχιστον ανόητος όποιος πιστεύει ότι ένα τέτοιο θέμα μπορεί κάποιος να το αντιμετωπίσει μόνος του”!

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=mQQXj3odW6I”]

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ