Μιχελογιαννάκης: Oι πολίτες ήξεραν ότι θα φέρουμε μνημόνιο, να μη διαμαρτύρονται. Στο Ηράκλειο μας έδωσε και μια έδρα παραπάνω!

Κανένα σχόλιο

Ο Γιάννης Μιχελογιανάκης κάλεσε τον κόσμο που ψήφισε τα κόμματα της κυβέρνησης να μην διαμαρτύρεται, καθώς η κυβέρνηση είχε ξεκαθαρίσει πως θα εφαρμόσει το τρίτο μνημόνιο

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στο Ράδιο Κρήτη, δήλωσε ότι δεν πρόκειται να φανεί ανακόλουθος ως προς τις πράξεις του εντός Βουλής, επισημαίνοντας πως δεν πρόκειται να πει ότι δεν ψήφισε το μνημόνιο.

«Αφού το ψήφισα το μνημόνιο, τώρα θα βγω να λέω ότι δεν το ψήφισα; Θα δώσω μάχη στη Βουλή να μην περάσουν κάποιες διατάξεις, ο ΕΝΦΙΑ δεν μπορεί να είναι στα αγροτεμάχια. Αλλά κι ο κόσμος να μην διαμαρτύρεται αφού εκείνος μας ψήφισε και ήξερε τι ψηφίσαμε, τι θα φέρναμε».

"Sponsored links"

Θέλοντας να υπερθεματίσει, τόνισε πως καταλαβαίνει τις διαμαρτυρίες του κόσμου, αλλά δεν θέλει να ακούει  μ@…κίες, καθώς όσοι ψήφισαν τη σημερινή κυβέρνηση, ήξεραν ότι θα εφαρμόσει μνημόνιο.

«Και στο κάτω κάτω δεν είναι ο ίδιος κλήρος στην Κρήτη με τη Θεσσαλία. Εντάξει ο κόσμος διαμαρτύρεται μαζί του είμαι. Αλλά μην ακούω μ@…κίες τώρα, ο κόσμος αυτός δεν μας ψήφισε; Δεν περάσαμε το μνημόνιο και μετά μας ψήφισε; Στο Ηράκλειο μας έδωσε και μια έδρα παραπάνω! Τι να κάνω εγώ τώρα να μην ψηφίσω;».

thepressproject.gr

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live