13.8 C
Chania
Thursday, December 18, 2025

Μνημόνιο αχαριστίας! Αρνητής κορονοϊού νόσησε, διασωληνώθηκε και τώρα απειλεί τους γιατρούς που του έσωσαν τη ζωή με μηνύσεις!

Ημερομηνία:

Ασθενής, που πριν λίγες ημέρες νόσησε από κορονοϊό, μπήκε στην κλινική covid-19 του νοσοκομείου του Ρίου, χειροτέρευσε επικίνδυνα, διασωληνώθηκε και τελικά σώθηκε χάρη στην αγωγή και τη φροντίδα των γιατρών του νοσοκομείου, αμφισβητεί πως έχει κορονοϊό σύμφωνα με το thebest.

Πρόκειται για έναν ασθενή, φανατικό αρνητή της ύπαρξης του κορονοϊού αλλά και του εμβολίου, ο οποίος το πρώτο πράγμα που έκανε αφού αποσωληνώθηκε και ενώ ακόμα νοσηλεύεται, ήταν να στείλει σημείωμα στη γυναίκα του για να επικοινωνήσει με γνωστό δικηγόρο ο οποίος αναλαμβάνει υποθέσεις ατόμων που αρνούνται την covid-19 και να ζητήσει να του γίνει μοριακό τεστ από ανεξάρτητο εργαστήριο εκτός νοσοκομείου καθώς ο ίδιος πιστεύει ότι δεν κόλλησε ποτέ.

Το περιστατικό επιβεβαίωσε ο πνευμονολόγος και υπεύθυνος της Ά κλινικής covid-19 στο νοσοκομείο του Ρίου, Αργύρης Τζουβελέκης.

“Ήταν σε κρίσιμη κατάσταση, ουσιαστικά υπήρξε συνδρομή δύο κλινικών, της ΜΕΘ και της κλινικής Covid-16, αντιμετωπίστηκε άρτια αλλά δυστυχώς δεν πίστεψε ποτέ και δεν πιστεύει την κρισιμότητα της κατάστασής ούτε, στον ίδιο τον ιό. Δυστυχώς αυτό είναι κάτι που συναντάμε και μας γεμίζει με θλίψη και απαισιοδοξία”.

dikaiologitika.gr

 

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ