17.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Μουσικές, όργανα, κάλαντα και… μπάλες του πόλο στο Δημαρχείο Χανίων

Ημερομηνία:

Παραδοσιακές και κλασσικές γιορτινές μελωδίες πλημμύρησαν σήμερα, Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022, το Δημαρχείο Χανίων από μικρούς και μεγάλους που έψαλλαν και φέτος τα Κάλαντα της Πρωτοχρονιάς.

Τους «μουσικούς», υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου, Γιώργος Φραγκιαδάκης αλλά και οι Αντιδήμαρχοι Τάσος Αλόγλου, Ελένη Ζερβουδάκη, Γιάννης Νικηφοράκης, Γιάννης Γιαννακάκης και Στέλιος Μιχαηλάκης.

Τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς τραγούδησαν αλλά και χόρεψαν με τη συνοδεία της παραδοσιακής λύρας και του λαούτου, νωρίς το πρωί τα παιδιά του Παραδοσιακού Χορευτικού Ομίλου Χανίων «Ψηλορείτης», ενώ ακολούθησαν τα μέλη της Φιλαρμονικής του Δήμου, η Μπάντα του Πεδίου Βολής Κρήτης αλλά και η Στρατιωτική Μουσική Φρουράς Χανίων – 5η Α/Μ Ταξιαρχία / V Μεραρχία Κρητών.

Ακολούθησαν, οι πρωταθλήτριες της ομάδας Υδατοσφαίρισης (Πόλο) του Ναυτικού Ομίλου Χανίων (ΝΟΧ), όπου μαζί με τον προπονητή τους και τον Πρόεδρο του Δ.Σ. του ΝΟΧ, Γιάννη Χίνο, αντάλλαξαν ευχές και προσέφεραν στον κ. Σημανδηράκη μια μπάλα και ένα λάβαρο του Ομίλου υπογεγραμμένο από τους άνδρες και της γυναίκες της ομάδας.

Ο Δήμαρχος Χανίων προσέφερε παραδοσιακό κέρασμα και ευχήθηκε σε όλους Χρόνια Πολλά, με υγεία αλλά και αισιοδοξία για ένα νέο, ευτυχισμένο έτος.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...