«Μπάσιμο» Μαρινάκη στην ενέργεια και τις κατασκευές με αρχή την ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή

Κανένα σχόλιο

Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, του μιντιακού συγκροτήματος Mega Channel- “Βήμα”, “Νέα” κλπ και ομίλου ναυτιλιακών εταιρειών, μπαίνει ως επενδυτής στον τομέα ενέργειας, αποκτώντας συμμετοχή στην ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες θα ακολουθήσει νέα απόκτηση ποσοστού και στη μητρική εταιρεία.

Μειοψηφική συμμετοχή στην Τέρνα Ενεργειακή απέκτησε ο εφοπλιστής Βαγγέλης Μαρινάκης, τοποθετούμενος κατ’ αρχάς στον όμιλο.

Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, του μιντιακού συγκροτήματος Mega Channel- “Βήμα”, “Νέα” κλπ και ομίλου ναυτιλιακών εταιρειών, μπαίνει ως επενδυτής στον τομέα ενέργειας, αποκτώντας συμμετοχή στην ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή.

"Sponsored links"

Σύμφωνα με πληροφορίες του Εuro2day.gr, ο εφοπλιστής βρισκόταν ανάμεσα στους πιθανούς επενδυτές και στον εισηγμένο κατασκευαστικό βραχίονα της ΓΕΚ Τέρνα, μετά την κίνηση πλήρους αποεπένδυσης της Reggeborgh Invest, η οποία οδήγησε ήδη στην αύξηση του ποσοστού του προέδρου και ιδρυτή της εταιρείας Γ. Περιστέρη αλλά και στην είσοδο του family office της M. Λάτση (Latsco Hellenic Holdings) στο μετοχικό κεφάλαιο της εισηγμένης με ποσοστό 7,6%.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εταιρείες συμφερόντων του Β. Μαρινάκη έχουν συγκεντρώσει περίπου 4,6% των μετοχών της ΤΕΡΝΑ Ενεργεακής, αγοράζοντας πακέτα από μεγαλομετόχους και χαρτοφυλάκια του εξωτερικού.

Θα ακολουθήσει, όπως αναφέρει το sofokleousin.gr, η απόκτηση στρατηγικού ποσοστού στη μητρική εταιρεία ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, όπου ο μιντιάρχης-εφοπλιστής θα βρεθεί εταίρος και με την Μαριάννα Λάτση.

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις