Μπακογιάννη για τους Αζόφ στο Ελληνικό Κοινοβούλιο: «Όταν έχεις πόλεμο δεν ζητάς πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων από αυτούς που πολεμάνε» | Βίντεο

Κανένα σχόλιο
Για τον σάλο που δημιουργήθηκε με τους εκπροσώπους του Τάγματος Αζόφ που εμφανίστηκαν στην ελληνική βουλή, αναφέρθηκε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Από την Πέμπτη έχει ξεσπάσει μεγάλη πολιτική αντιπαράθεση με αφορμή την ομιλία δύο εκπροσώπων του Τάγματος Αζόφ στην ελληνική Βουλή, για την οποία τοποθετήθηκε η Ντόρα Μπακογιάννη το πρωί του Σαββάτου.

Η βουλευτής της ΝΔ ρωτήθηκε κατά την διάρκεια της παρουσίας της στο Mega και δεν φαίνεται να συμφωνεί και τόσο με τις αντιδράσεις που υπήρξαν, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν ζητάς πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων».

«Είναι ντροπή αυτό που γίνεται στην Ελλάδα, είμαστε η μόνη χώρα της Ευρώπης, όπου όλοι μας η συζήτηση δεν στρέφεται γύρω από τον πρόεδρο μίας χώρας, ο οποίος μίλησε στη Βουλή των Ελλήνων για “Ελευθερία ή Θάνατο” και να συζητάμε για το εάν οι άνθρωποι τους οποίους έβγαλε επειδή είναι ελληνικής καταγωγής και πολεμούν στη Μαριούπολη, μας άρεσε ή δεν μας άρεσε ότι εμφανίστηκαν οι δύο μαχητές του Τάγματος του Αζόφ» ανέφερε.

"Sponsored links"

«Όταν έχεις πόλεμο δεν ζητάς πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων από αυτούς που πολεμάνε», συμπλήρωσε η βουλευτής.

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live