Μποφίλιου: Είμαι με τους Λαούς και τους πρόσφυγες που πληρώνουν το τίμημα για τα συμφέροντα των ισχυρών

Κανένα σχόλιο

Ηχηρό αντιπολεμικό μήνυμα στέλνει για ακόμη μία φορά η ερμηνεύτρια Νατάσσα Μποφίλιου με αφορμή τη συμμετοχή της σε αντιπολεμική συναυλία.

«Όχι στον πόλεμο, αλληλεγγύη στους λαούς με κάθε τρόπο» σημειώνει η Νατάσσα Μποφίλιου η οποία δηλώνει ότι δεν επιθυμεί «καμία εμπλοκή της χώρας μας στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο που διαδραματίζεται μπροστά στα μάτια μας».

Με αφορμή τη συμμετοχή της στην αντιπολεμική συναυλία, η Νατάσσα Μποφίλιου θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση της κόντρα «στην επίσημη γραμμή που στοιχειοθετείται και θα την κάνει άλλη μια φορά βορά στην διαστρέβλωση των θέσεων, της αλήθειας μου και στη δημιουργία μιας προπαγάνδας που εξυπηρετεί τον μακαρθισμό φυλλάδων και προσώπων».

"Sponsored links"

Στη μεγάλη αντιπολεμική συναυλία στο Σύνταγμα καλούν οι Φοιτητικοί Σύλλογοι Τούρκικων Σπουδών, Δασκάλων, Νηπιαγωγών, Ιστορικού-Αρχαιολογικού ΕΚΠΑ, ΣΕΤ και ΣΕΤΠ ΠΑΔΑ και οι Σύλλογοι Οικοτρόφων ΝΦΕΕΜΠ, ΦΕΑ και ΑΣΠΑΙΤΕ και η Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών Αθήνας.

Στη συναυλία, όπως έχει γίνει γνωστό θα συμμετέχουν οι: Νατάσα Μποφίλιου, Βιολέτα Ίκαρη και άλλοι καλλιτέχνες, φοιτητικά και μαθητικά συγκροτήματα με σύνθημα: «Δε φτάνει να αγαπάς τον άνθρωπο και την ειρήνη…πρέπει να αγωνίζεσαι για αυτόν!» (Γ. Ρίτσος).

Η ανάρτηση της Νατάσσας Μποφίλιου:

Καλέστηκα σε μία αντιπολεμική συναυλία από φοιτητικούς συλλόγους. Να πω 2 αντιπολεμικά τραγούδια.
Είπα ναι. Όπως λέω τόσα χρόνια σε δράσεις σαν αυτή.

Η θέση μου είναι ολιστική ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ. Για μένα αυτό είναι το αίτημα.
Καταδικάζω την άθλια εισβολή του Πούτιν στην Ουκρανία.

Είμαι με τους Λαούς και τους πρόσφυγες που άλλη μια φορά στην ιστορία πληρώνουν το τίμημα για τα συμφέροντα των ισχυρών. Είμαι με την αλληλεγγύη.

Δεν επιθυμώ καμία εμπλοκή της χώρας μας στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο που διαδραματίζεται μπροστά στα μάτια μας.
Μου είναι αδύνατο να στρέψω το βλέμμα από την τεράστια ανθρωπιστική κρίση και θα είμαι στη θέση που πρέπει με όποιο τρόπο μπορώ.

Στην επίσημη γραμμή που στοιχειοθετείται και θα με κάνει άλλη μια φορά βορά στην διαστρέβλωση των θέσεων, της αλήθειας μου και στη δημιουργία μιας προπαγάνδας που εξυπηρετεί τον μακαρθισμό φυλλάδων και προσώπων, γυρνώ την πλάτη. Πορεύομαι με τα ιδανικά μου.

ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ.
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ.

"Sponsored links"

Νατάσσα

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live