19.8 C
Chania
Παρασκευή, 22 Μαΐου, 2026

Μόνιμο χαριστικό παζάρι από το Ιατρείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ρεθύμνου

Ημερομηνία:

Το Εθελοντικό Ιατρείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ρεθύμνου οργάνωσε και λειτουργεί μόνιμο χαριστικό παζάρι σε χώρο του απέναντι από το ιατρείο (Καστρινογιαννάκη 9, Παλιά Πόλη).
Αντικείμενα όπως ρούχα, παπούτσια, βιβλία, παιχνίδια κ.α. θα διατίθενται δωρεάν σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη.
Φέρτε πράγματα που δεν χρησιμοποιείτε πια, τα οποία μπορούν να διανύσουν ένα δεύτερο κύκλο ζωής στα χέρια ενός άλλου που τα χρειάζεται πραγματικά.
Θερμή παράκληση να είναι καθαρά και σε καλή κατάσταση.
Όλοι μαζί μπορούμε…να κάνουμε πράξη την αλληλεγγύη, τη συλλογικότητα, την αλληλοϋποστήριξη, την αλληλοβοήθεια. Είναι ο μόνος δρόμος!
Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα και Τετάρτη 18:00 – 21:00, Τρίτη 10:30 – 12:30
Παραλαβή αντικειμένων: Δευτέρα και Τετάρτη 10:00 – 12:00
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 697 7750433

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

O Άρειος Πάγος εξετάζει την αναίρεση της αποφυλάκισης του Γιωτόπουλου

Ο Άρειος Πάγος εξετάζει το βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών...

Χάρης Μαμουλάκης: Στα Funds και τα ασφαλιστικά χρέη;

Ο Χάρης Μαμουλάκης αναδεικνύει τα κυβερνητικά σχέδια για ανάθεση ασφαλιστικών οφειλών άνω των 50 δισ. ευρώ σε Funds, μετά το άρθρο 215 του ν. 5193/2025.

Σύσκεψη για τη διαχείριση κινδύνων στα φαράγγια της νότιας Κρήτης στο Ηράκλειο

Σύσκεψη στο Ηράκλειο για τη διαχείριση κινδύνων στα φαράγγια της νότιας Κρήτης με Λέκκα, Συριγωνάκη, Καλογερή, Λιονή. Αποφασίστηκε συνεχής παρακολούθηση από ΟΦΥΠΕΚΑ, Περιφέρεια, ΟΑΣΠ.

Επιτροπή Ειρήνης Χανίων – 85 Χρόνια από τη Μάχη της Κρήτης: Εμπνεόμαστε και διδασκόμαστε

85 χρόνια από τη Μάχη της Κρήτης: Η λαϊκή εξέγερση του 1941 ενάντια στους ναζιστές και τα σημερινά μηνύματα για το κλείσιμο της βάσης της Σούδας.