Μ. Βολουδάκης για εκκένωση Rosa Nera: “Έγινε το αυτονόητο. Η Ελλάδα δεν είναι πλέον ξέφραγο αμπέλι”

1 Σχόλιο

Εμφανώς ενθουσιασμένος ο Χανιώτης βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Μανούσος Βολουδάκης με την εξέλιξη της εκκένωσης της κατάληψης. Γράφει στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

Εκκενώθηκε η κατάληψη της Rosa Nera στα Χανιά. Έγινε το αυτονόητο. Η Ελλάδα δεν είναι πλέον ξέφραγο αμπέλι.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

1 Σχόλιο

  1. Ανδρ

    Αντί να λέτε το θετικό όλα τα μέσα ενημέρωσης και ιστοσελίδες οτι το κτίριο ξεβρωμισε από τα ρεμαλια ναρκωτικά ανωνυμία καθεστε καο γράφεται και λέτε όλοι σας μαλακιες…Το κτίριο θα γίνει ξενοδοχείο και τα έσοδα του νομιζω 650000€ θα πηγαίνουν στο πολυτεχνείο……κοψετε τις μαλακιες ρεμαλια Σιτέ ιστοσελίες των χανιωμ

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live