Μ. Βολουδάκης: “Καλά νέα” για ζητήματα δήμων του νομού Χανίων από τη συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών

Κανένα σχόλιο

Με ανάρτησή του ο βουλευτής Χανίων της Νέας Δημοκρατίας κ. Μανούσος Βολουδάκης ενημερώνει για το αποτέλεσμα της συνάντησής του με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα.

Στην ανάρτηση αναφέρονται τα εξής:

Συναντήθηκα σήμερα με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας , για να του θέσω τρία ζητήματα Δήμων των Χανίων. Συγκεκριμένα ζήτησα τα εξής:

"Sponsored links"

1. Τη χρηματοδότηση της σχεδιαζόμενης Μονάδας Επεξεργασίας Λυμάτων της Αλμυρίδας. Πρόκειται για έργο το οποίο μαζί με τις μονάδες σε Γεωργιούπολη-Καλύβες ολοκληρώνει την κάλυψη από πλευράς περιβαλλοντικής των ακτών του Αποκορώνου. Ο Υπουργός δεσμεύθηκε να το χρηματοδοτήσει ως ένα από τα “εμβληματικά έργα” του προγράμματος “Αντώνης Τρίτσης”. Κατά την πρόσφατη επίσκεψή μου στο Δήμο Αποκορώνου, ο Δήμαρχος Χ.Κουκιανάκης είχε ζητήσει την παρέμβασή μου για το έργο αυτό.

2. Τη χρηματοδότηση της ύδρευσης δυο κοινοτήτων του Δήμου Σφακίων (Ανώπολη – Αργουλέ) από νέες γεωτρήσεις, όπως έχει ζητήσει ο Δήμαρχος Μανούσος Χιωτάκης. Ο Υπουργός δεσμεύθηκε να χρηματοδοτήσει και αυτό το έργο. Επιπλέον, ο Δήμος Σφακίων έχει ζητήσει και έκτακτη χρηματοδότηση για αποκατάσταση ζημιών που υπέστη το δίκτυο της αγροτικής οδοποιίας κατά την κακοκαιρία του Νοεμβρίου. Μαζί με τον Υπουργό καλέσαμε το Δήμαρχο στο τηλέφωνο και συμφωνήθηκε συνεργασία και για αυτό το ζήτημα (ακριβές ποσό θα συμφωνηθεί μετά από συνεργασία των υπηρεσιών).
3. Την ένταξη στα “Εμβληματικά Έργα” του “Αντώνης Τρίτσης” και του έργου της αποκατάστασης / επανάχρησης του παλαιού Δημοτικού Σχολείου Κολυμβαρίου. Για το έργο αυτό μου μίλησε αρχικά ο Πρόεδρος της Κοινότητας Κολυμβαρίου Αντώνης Σαριδάκης. Ο σκοπός είναι η δημιουργία ενός κέντρου πολιτισμού – παιδείας, με ψηφιακές δυνατότητες και διαδημοτικό χαρακτήρα. Ο Δήμαρχος Πλατανιά Γιάννης Μαλανδράκης έχει υποβάλλει το σχετικό φάκελλο για χρηματοδότηση. Ο Υπουργός βλέπει θετικά το αίτημα, ζήτησε κάποια περαιτέρω στοιχεία από τις υπηρεσίες του Υπουργείου και θα επανέλθει με οριστική θέση τις επόμενες ημέρες.
Ευχαριστώ τον Αν.Υπουργό Εσωτερικών Στ.Πέτσα για όλα τα ανωτέρω, και γενικότερα για τη συνδρομή του όποτε χρειάζεται.
Η μέρα ξεκίνησε καλά. Έχουμε συνέχεια το βράδυ στη Βουλή στη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ! (Μιλώ απόψε).

May be an image of 2 people, beard, people standing, suit and indoor

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live