Μ. Καρχιμάκης προς Βενιζέλο: Υπονόμευσες και τον πολιτικό μας χώρο και την χώρα | ηχητικό

Κανένα σχόλιο

Δριμύτατη κριτική στον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο, άσκησε σε συνέντευξή του στον Κρήτη FM 101.5, το ιστορικό στέλεχος του κινήματος, Μιχάλης Καρχιμάκης.

Ο Βενιζέλος είναι ο βασικός υπαίτιος για όλα τα δεινά και της χώρας και του χώρου, τόνισε ο κ. Καρχιμάκης, ο οποίος αναφέρθηκε στην ανατροπή του Γιώργου Παπανδρέου, αλλά και στις μεταρρυθμίσεις που δεν πρόλαβε να δρομολογήσει, στη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στην εκπομπή «Καφές και Σχόλια» με την Κατερίνα Πολύζου.

Ο Γ. Παπανδρέου δήλωσε αλληλέγγυος στην προσπάθεια του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα. Όλα τα σενάρια ανατροπής της νέας κυβέρνησης, είναι απαράδεκτα, είπε ο κ. Καρχιμάκης, ο οποίος επίσης επεσήμανε ότι είναι θετικό που η σημερινή κυβέρνηση επιχειρεί να εφαρμόσει τις μεταρρυθμίσεις που επεδίωξε να περάσει ο Γιώργος Παπανδρέου.

"Sponsored links"Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live