15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Μ. Συντυχάκης: Άμεσα να επιλυθούν τα προβλήματα του κολυμβητηρίου Χανίων

Ημερομηνία:

Να επιλυθούν άμεσα τα προβλήματα του κολυμβητηρίου Χανίων και να προσληφθεί μόνιμο προσωπικό ζήτησε ο βουλευτής του ΚΚΕ Μανώλης Συντυχάκης, κατά τη συζήτηση στη Βουλή σχετικής Επίκαιρης Ερώτησης.

Λόγω της διάβρωσης των μεταλλικών στεγάστρων, από το καλοκαίρι έχουν σταματήσει να λειτουργούν οι δύο πισίνες των 25 και των 12,5 μέτρων, με αποτέλεσμα όλοι οι αθλητές να είναι αναγκασμένοι να στοιβάζονται σε μία πισίνα εξωτερικού χώρου, η οποία είναι η μοναδική που λειτουργεί.

Ο Μανώλης Συντυχάκης υπογράμμισε πως η κατάσταση είναι τραγική, εστιάζοντας στις ευθύνες του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού για το γεγονός πως από το καλοκαίρι έως σήμερα δεν έχουν καν αφαιρεθεί τα επικίνδυνα στέγαστρα.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης παραδέχθηκε τη σοβαρότητα των προβλημάτων του κολυμβητηρίου τα οποία «δεν εμφανίστηκαν χθες» όπως είπε, ενώ υπό μορφή ευχολογίου δήλωσε ότι τις επόμενες δέκα ημέρες θα δημοπρατηθεί το έργο.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ