27.8 C
Chania
Tuesday, April 23, 2024

Μ. Συντυχάκης: Κραυγαλέο «θάψιμο» της αλήθειας για τις παρακολουθήσεις σε βάρος του ΚΚΕ

Ημερομηνία:

Η πρόταση δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ προς την κυβέρνηση της ΝΔ δίνει τη βολική ευκαιρία και στους δύο να επιδοθούν σε ένα κακόγουστο σόου, για να κρύψουν ότι όλοι μαζί συμφωνούν και εφαρμόζουν διαρκή μνημόνια και κόφτες, αντιλαϊκά μέτρα, Ευρωπαϊκά Εξάμηνα, για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και των κερδών των επιχειρηματικών ομίλων, τόνισε ο βουλευτής του ΚΚΕ, Μανώλης Συντυχάκης, στη συζήτηση στη Βουλή.

Ξεκαθάρισε ότι η μομφή του ΚΚΕ προς την κυβέρνηση της ΝΔ είναι δεδομένη και διαρκής και δεν εξαιρεί ούτε τον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε το ΠΑΣΟΚ, που υπηρετούν την ίδια αντιλαϊκή πολιτική ακόμη και στο επίμαχο ζήτημα των υποκλοπών.

Όπως επισήμανε, το ΚΚΕ, καταψηφίζει την πολιτική που θυσιάζει τη ζωή, την υγεία, την παιδεία, το εισόδημα, τα εργασιακά και κοινωνικά δικαιώματα, συνολικά τις λαϊκές ανάγκες, για να διασφαλίσει τα κέρδη των λίγων, τις επιλογές του σημερινού σάπιου κράτους και συστήματος.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ανατροπές στο Airbnb φέρνει το τέλος επιτηδεύματος

Σε αλλαγή του μοντέλου λειτουργίας των εταιρειών διαχείρισης ακινήτων βραχυχρόνιας...

INKA: Το Πάσχα του 2024 θα είναι ακριβότερο κατά 6% σε σχέση με πέρυσι

Το Πάσχα του 2024 θα κοστίσει 355,88. Δηλαδή το Πάσχα του...

Παραίτηση βόμβα Αϊνδιλή από την επιτροπή λαμπαδηδρομίας μετά το «σόου» με Σχοινά, Μιχαηλίδου, Μονογυιού και την οργή των αθλητών

Η είδηση του αποκλεισμού ολυμπιονικών και παγκόσμιων πρωταθλητών από την λαμπαδηδρομία,...