24.8 C
Chania
Saturday, July 27, 2024

Μ. Χναρής: «Η αναβάθμιση των Λιμενικών Σταθμών της Δυτικής Κρήτης συνιστά άμεση προτεραιότητα μας»

Ημερομηνία:

Την αναβάθμιση των Λιμενικών Σταθμών στη Δυτική Κρήτη, αναδεικνύει με την κατάθεση της με αρ. πρωτ. 330/4-10-2023 Αναφοράς,ο Βουλευτής Ρεθύμνης του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Μανόλης Χνάρης, κατόπιν σχετικού αιτήματος της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Δυτικής Κρήτης (Ε.Π.Λ.Σ.Δ.Κ.).

Ο Βουλευτής, παρέθεσε τις θέσεις και τις προτάσεις της Ένωσης αναφορικά με την αναβάθμιση  των  Υπηρεσιών  των Λιμενικών Σταθμών Αγ. Γαλήνης,  Χ. Σφακίων και Παλαιοχώραςαπό την 4η στην 3η κατηγορία καθώς επίσης και την  επανασύσταση του Λιμενικού Φυλακίου Γεωργιούπολης σε Λιμενικό Σταθμό, δεδομένης της αποδυνάμωσης του Κ. Λιμεναρχείου Χανίων εξαιτίας της αύξησης των αρμοδιοτήτων του χωρίς όμως την αντίστοιχη στελέχωση του με προσωπικό.

Τέλος, υπογραμμίζει ότι, επειδή τα διαλαμβανόμενα στην ως άνω Επιστολή τεκμηριώνουν εύλογα και δίκαια αιτήματα, αιτήθηκε για την άμεση δρομολόγηση όλων των αναγκαίων σχετικών ενεργειών, καθώς επίσης και τη σχετική ενημέρωση της Βουλής.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ