Νέα απάτη στην Κρήτη: Της άρπαξαν από τον λογαριασμό 19.000 ευρώ, μέσα σε δευτερόλεπτα!

Κανένα σχόλιο

Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά διαδικτυακής και όχι μόνο απάτης στην Κρήτη, με τα θύματα να βρίσκονται σε απόγνωση. Το τελευταίο περιστατικό έρχεται από το Ρέθυμνο, όπου μία 66χρονη, δε μπορεί ακόμα να πιστέψει ότι το πάτημα ενός link θα της στοίχιζε 19.000 ευρώ.

Η γυναίκα δέχθηκε μήνυμα υποτίθεται από την τράπεζά της, η οποία την καλούσε να πατήσει ένα link. Ανυποψίαστη η 66χρονη το έκανε, χωρίς να υποπτευθεί ότι με τον τρόπο αυτό, έδινε πρόσβαση στους κωδικούς ebanking στους απατεώνες.

Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτά έγιναν τρεις συναλλαγές ύψους 19.000 ευρώ.

"Sponsored links"

Η γυναίκα ενημέρωσε την αστυνομία, η οποία εξετάζει την υπόθεση, μαζί με δεκάδες άλλες.

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live