Νέα αρχιτεκτονική μελέτη για την διαμόρφωση κοινόχρηστων χώρων στον οικισμό του Παζινού

Κανένα σχόλιο

Την σύμβαση για την “Αρχιτεκτονική Μελέτη Διαμόρφωσης Κοινόχρηστων Χώρων Οικισμού Παζινού” υπέγραψε ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης με την ανάδοχο Αρχιτέκτονα Μηχανικό, προϋπολογισμού ύψους 15.747 € με ΦΠΑ.

Κατά την υπογραφή της σύμβασης παρόντες ήταν επίσης ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και υπεύθυνος σε θέματα αρμοδιότητας της Δ.Ε. Ακρωτηρίου, Στέλιος Μιχαηλάκης, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης “Κύδων Α.Ε” και δημοτικός σύμβουλος Ακρωτηρίου, Μιχάλης Καλογριδάκης καθώς και η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αρωνίου, Μαρία Στρατουδάκη.

Η μελέτη περιλαμβάνει την αρχιτεκτονική διαμόρφωση όλων των κοινόχρηστων χώρων του οικισμού, τις οδούς, τις παρόδους καθώς και τους δρόμους σύνδεσης του οικισμού με τον κεντρικό δρόμο, το Δημοτικό σχολείο, τη Μονή Αγ. Ιωάννη Ελεήμονα και έχει ως στόχο την οργάνωση και την οριοθέτηση των (υφιστάμενων και νέων) λειτουργιών και χρήσεων στους κοινόχρηστους χώρους του οικισμού, ώστε να εξυπηρετούνται οι μόνιμοι κάτοικοι αλλά και να οργανώνονται ορθά και εργονομικά οι εποχιακές πολιτιστικές και κοινωνικές εκδηλώσεις αλλά και οι καθημερινές κοινωνικές ανάγκες.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live