24.8 C
Chania
Saturday, July 27, 2024

Νέα κινητοποίηση στη ΔΙΔΕ την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου για το Πειραματικό

Ημερομηνία:

Με καλέσματά τους τόσο η ΕΛΜΕ Χανίων όσο και η Ένωση Γονέων Χανίων καλούν σε νέα κινητοποίηση την Τετάρτη στις 11.30 ο πρωί έξω από τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Χανίων.

Κάλεσμα ΕΛΜΕ Χανίων:

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΣΧΟΛΕΙΩΝ – ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗ ΔΔΕ ΧΑΝΙΩΝ

Σε συνέχεια των κινητοποιήσεων ενάντια στην κατάργηση υφιστάμενης σχολικής μονάδας και μετατροπής της σε Πειραματικό Λύκειο, καλούμε ως ΕΛΜΕ Χανίων σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας τους συναδέλφους, μαζί με τους Συλλόγους Γονέων και την Ένωση Γονέων, στη ΔΔΕ Χανίων την Τετάρτη 24/1/2024 στις 11:30.

Δεν μπορεί η εκπαιδευτική κοινότητα του Δήμου,  εκπαιδευτικοί   μαθητές και γονείς  αλλά και σύσσωμη η Χανιώτικη κοινωνία μέσω δεκάδων κοινωνικών φορέων να έχουν ταχθεί ενάντια στην κατάργηση οποιουδήποτε ΓΕΛ και μετατροπή του σε Πειραματικό και ο προϊστάμενος να μην δεσμεύεται ως προς την ικανοποίηση αυτού του αιτήματος.

Άρνηση τοποθέτησης για το  συγκεκριμένο, σημαίνει ότι το κυρίαρχο σενάριο παραμένει αυτό της μετατροπής, και επομένως όλοι πρέπει να παλέψουμε πιο αποφασιστικά για να αποτραπεί αυτό το σενάριο που θα διαλύσει τον μαθητικό πληθυσμό της πόλης για μία δεκαετία τουλάχιστον.

Για τον λόγο αυτό προκηρύσσουμε 3ωρη διευκολυντική στάση εργασίας μίας, δύο ή τριών ωρών για την Τετάρτη 24/1/2024   11:00 με 14:00

Κάλεσμα της Ένωση Γονέων Χανίων: 

Μετά τη χθεσινή μεγάλη κινητοποίηση της εκπαιδευτικής  κοινότητας στην Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων και την άρνηση του νέου προϊστάμενου να πάρει ξεκάθαρη θέση  για τη μη μετατροπή–κλείσιμο υφιστάμενου Γ.Ε.Λ. σε Πειραματικό, καλούμε όλους τους γονείς και τους συλλόγους γονέων σε νέα διαμαρτυρία  στη ΔΙ.Δ.Ε. την  Τετάρτη 24/01/2024 στις  11.30 π.μ.

Άμεσες λύσεις στο ζήτημα της σχολικής στέγης για όλα τα παιδιά  των Χανίων.

Καμία κατάργηση–μετατροπή  υφιστάμενου Γ.Ε.Λ. σε Πειραματικό.

ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ !!!!!

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ