Νέα κινητοποίηση των εργαζόμενων στο Νοσοκομείο Χανίων για την άρση των αναστολών

Κανένα σχόλιο

Νέες απεργιακές κινητοποιήσεις από τον σύλλογο εργαζομένων του Νοσοκομείου Χανίων στα πλαίσια της πανελλαδικής στάσης εργασίας που κήρυξε η ΠΟΕΔΗΝ.

Την Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου στις 12.00μ.μ οι εργαζόμενοι θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην κεντρική πύλη του Νοσοκομείου.

Τα αιτήματα του συλλόγου:

"Sponsored links"

  • ΑΡΣΗ Αναστολών
  • Ένταξη στα ΒΑΕ
  • Μονιμοποίηση Εκτάκτων
  • Υγειονομικό Επίδομα-Αύξηση μισθών
  • Ισχυρή Δημόσια Υγεία.

Το Εργατ/κό Κέντρο Ν. Χανίων στηρίζει την Πανελλαδική Στάση εργασίας της ΠΟΕΔΗΝ και τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου Χανίων οι οποίοι συμμετέχουν σε αυτή.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live