14.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Νέα μαρτυρία-σοκ κατά γνωστού ηθοποιού – σκηνοθέτη: «Με κάλεσε στο σπίτι μου όταν ήμουν 14 ετών»

Ημερομηνία:

Συνεχίζονται οι καταγγελίες κατά γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη, με την μαρτυρία ενός 35χρονου στην ΕΡΤ να συγκλονίζει.

Όπως αποκαλύπτει, το δέλεαρ ήταν η εισαγωγή στη Σχολή του Εθνικού Θεάτρου, ενώ δεν διστάζει να αναφερθεί και στον ρόλο ενός βοηθού του σκηνοθέτη που δρούσε όπως καταγγέλλει, ως «αλιευτής ανήλικων αγοριών».

Ήταν μαθητής μόλις της Β’ Γυμνασίου όταν -όπως αναφέρει- ο γνωστός σκηνοθέτης τον παρενόχλησε σεξουαλικά για πρώτη φορά έξω από έναν κινηματογράφο. Η καταγγελία έχει κατατεθεί στο ΣΕΗ.

«Μου έπιασε την κουβέντα και άρχισε να γίνεται ολοένα και πιο φιλικός, πιο διαχυτικός. Οι αντιδράσεις του και η φιλικότητα κλιμακώθηκαν σε δευτερόλεπτα και την επόμενη στιγμή το ένα χέρι του βρέθηκε στη μέση μου και το άλλο χέρι στα μαλλιά μου. Εγώ πάγωσα. Μου λέει, “για να μην τα λέμε εδώ, πάμε σπίτι μου για ένα ουίσκι και ένα τσιγάρο;” Αμέσως του απάντησα “εγώ δεν ξέρω τι είναι ουίσκι, εγώ κάθε πρωί πίνω γάλα για να πάω στο σχολείο”».

Μόλις τέλειωσε το σχολείο, ανήλικος ακόμα, πέρασε το κατώφλι της Δραματικής σχολής του Εθνικού Θεάτρου προκειμένου να πάρει πληροφορίες για την εισαγωγή του σε αυτή. Έπεσε επάνω στον γνωστό σκηνοθέτη που ήταν καθηγητής στη σχολή. Δε δίστασε να του τάξει θέση με… ανταλλάγματα!

«Μου λέει “να σου πω, θέλεις να έρθεις το απόγευμα στο σπίτι μου για να δούμε πώς μπορείς να περάσεις τις εξετάσεις χωρίς εξετάσεις;” Του απάντησα ότι “αν είναι να πάρω την θέση ενός ταλαντούχου παιδιού επειδή απλά πέρασα ένα απόγευμα σπίτι σας, δεν θα ήθελα”».

«Eίναι πολύ επίμονος, είναι αυτό που λέμε λαοπλάνος. Με τον τρόπο του σε τραβάει στη φωλιά του ούτως ώστε να πάρει αυτό που θέλει και το γεγονός ότι το κάνει με τόσο μεγάλη μαεστρία φαίνεται στο κενό βλέμμα του και στο ότι δεν υπάρχει καμία ντροπή. Δεν έχει να κάνει με ανθρώπους, έχει να κάνει με σκοπό. Ποιος είναι ο σκοπός του; Η τέρψη των σεξουαλικών του ορέξεων».

Όπως αναφέρει ο 35χρονος στη μαρτυρία του, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης δεν δρούσε μόνος του.

«Κάθομαι σε ένα καφέ στο Θησείο και με προσεγγίζει αυτός που μου άνοιξε την πόρτα στη δραματική σχολή, τότε φοιτητής, τώρα διάσημος ηθοποιός. Μου προτείνει μια σεξουαλική συνεύρεση των τριών μας και με τρίτο άτομο εννοώ τον σκηνοθέτη… Αυτός ήταν ο… “Αλιευτής”. Επειδή είχε μια πολύ ωραία εμφάνιση, αντικειμενικά ήταν ένας ωραίος άνδρας, θεωρώ ότι αυτός ήταν η “βιτρίνα”. Τον χρησιμοποιούσε ξεκάθαρα, τον χειραγωγούσε και του είχε μάθει τόσο καλά αυτήν την τακτική, που δρούσε και αυτοβούλως».

ertnews.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ