Νέα μετρα χωρίς λογική από την κυβέρνηση – Το περπάτημα επιτρέπεται μόνο κοντά στο σπίτι

Κανένα σχόλιο

Η κυβέρνηση μάλλον έχει βαλθεί να μας τρελάνει…

Δίχως εξήγηση και αιτιολόγηση η κυβέρνηση αποφάσισε να απαγορεύσει το περπάτημα αν δε γίνεται σε απόσταση κοντά στο σπίτι!

Η απόφαση αυτή δεν περιορίζεται στις περιοχές με υψηλό αριθμό κρουσμάτων αλλά σε όλη τη χώρα

"Sponsored links"

Δεν υπάρχει καμία απολύτως λογική που να αιτιολογεί τη συγκεκριμένη απόφαση.

Το περπάτημα στα φαράγγια και στα βουνά έδινε διέξοδο σε ένα μεγάλο αριθμό συμπολιτών μας που ψάχνουν τρόπους να αναπνεύσουν, σωματικά αλλά κυρίως και ψυχολογικά.

Δεν έχει καμία λογική να περιορίζεις την έξοδο στο βουνό, έστω και μικρών παρεών ανθρώπων. Λογικό θα ήταν να μπουν μέτρα για τον συνωστισμό που δημιουργείται σε σούπερ μάρκετ και μέσα μαζικής μεταφοράς.

Στην κυβέρνηση θα πρέπει να ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ που ενώ λαμβάνουν νεα αλλοπρόσαλλα μέτρα ρίχνουν πάλι την ευθύνη στους πολίτες.

 

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live