Νέα πρόκληση Αμβρόσιου: «Τέχνασμα ο κορονοϊός, όλοι στις εκκλησίες χωρίς μάσκα»

Κανένα σχόλιο

Ο πρώην Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος ξαναχτύπησε, με νέα παραληρηματική ανάρτησή του στο προσωπικό του ιστολόγιο, σχετικά με τον κορονοϊό. Αυτή τη φορά δεν πρότεινε να πίνουμε αγιασμό σαν φάρμακο αντιμετώπισης και θεραπείας  της  πανδημίας, αλλά αφού χαρακτήρισε τον Κορονοϊό «τέχνασμα των Σκοτεινών Δυνάμεων» επισήμανε ότι «Τα μέτρα, όπως η μάσκα, η μεταξύ μας υποχρεωτική απόσταση, η απαγόρευση των ιερών Πανηγύρεων και της Λιτανείας των ιερών Εικόνων των Αγίων της Εκκλησίας μας, το κλείσιμο των Ναών, η απαγόρευση της κωδωνοκρουσίας, καθώς επίσης η χρήσις των διαφόρων απολυμαντικών ακόμη και στο Ναό κλπ. κλπ., δηλ. όλα αυτά τα πρωτόγνωρα απαγορευτικά μέτρα, που  τώρα πλέον έδεσαν και έγιναν αναπόσπαστο μέρος της καθημερινής μας ζωής, και πάνω από όλα ο φόβος μήπως μολυνθούμε ο ένας από τον άλλο με τον Κορωνοϊό, όλα αυτά, που συνθέτουν την υποκρισία των παραγόντων του Δημοσίου Βίου, είναι σημεία των καιρών! Ένας νέος κόσμος ανατέλλει! Η εποχή του Αντιχρίστου πλησιάζει και εμείς την προγευόμεθα!» χαρακτήρισε τη μάσκα «μια δαιμονική εφεύρεση» και αφού διαβεβαίωσε ότι στο σπίτι του Θεού δεν κυκλοφορούν τα μικρόβια και δεν μεταδίδονται ασθένειες, κάλεσε τους πιστούς «Κάθε απόγευμα να πηγαίνουμε στο Ναό ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΕΣ και να ψάλλουμε την Παράκληση προς την Υπεραγία Θεοτόκο!»

Η ανάρτηση του Αμβρόσιου από τον ιστότοπό του:

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΟΝΑΤΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ!
Ο ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΗΛΘΕ!
ΟΙ ΠΑΡΑΚΛΗΣΕΙΣ ΑΡΧΙΣΑΝ!
ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ “ΑΡΠΑΧΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΥΣΤΑΝΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΣ”
ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ!  

"Sponsored links"

__Αδελφοί μου,

Εισήλθαμε ήδη στην περίοδο μίας επερχόμενης δυστυχίας! Οι καιροί που έρχονται θα είναι πολύ δύσκολοι! Η ανεργία, η πείνα, η ανηθικότης, η κλοπή, το ψέμμα, το έγκλημα και όλα τα άλλα δεινά, που φέρνει στην Κοινωνία η απομάκρυνση του χριστιανού από το δρόμο του Θεού,  είναι ήδη μπροστά στην πόρτα μας! 

__Ο Κορωνοϊός ήταν το τέχνασμα των Σκοτεινών Δυνάμεων, οι οποίες εργάζονται για την λεγόμενη παγκοσμιοποίηση! Παγκοσμιοποίηση σημαίνει την κυριαρχία του Διαβόλου σε παγκόσμια κλίμακα και το σφράγισμα των ανθρώπων με τη σφραγίδα του Αντιχρίστου, δηλ. του Διαβόλου, με τον αριθμό 666, τον οποίον ο Ευαγγελιστής Ιωάννης στο Βιβλίο της Αποκαλύψεως ονομάζει “χάραγμα του Αντιχρίστου”.
__Να τι μας λέγει ο Ευαγγελιστής Ιωάννης:

Αποκ. 13,16     καὶ ποιεῖ πάντας, τοὺς μικροὺς καὶ τοὺς μεγάλους, καὶ τοὺς πλουσίους καὶ τοὺς πτωχούς, καὶ τοὺς ἐλευθέρους καὶ τοὺς δούλους, ἵνα δώσωσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπὶ τῆς χειρὸς αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπὶ τῶν μετώπων αὐτῶν,

Αποκ. 13,17     καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα, τὸ ὄνομα τοῦ θηρίου ἢ τὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ.

Αποκ. 13,18    Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου· ἀριθμὸς γὰρ ἀνθρώπου ἐστί· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ χξς.

ΚΑΙ Η ΕΡΜΗΝΕΙΑ:

Αποκ. 13,16      Παρασύρει δε και πείθει όλους, τους μικρούς και τους μεγάλους, τους πλουσίους και τους πτωχούς, τους ελευθέρους και τους δούλους, να προσκυνήσουν το είδωλον και να υποταχθούν στο θηρίον και να τους δώσουν ανεξάλειπτον χαραγμένην σφραγίδα στο δέξι των χέρι και εις τα μέτωπά των, όπως γίνεται με τους δούλους.

Αποκ. 13,17     Και δια να θλίψη και ταλαιπωρήση τους Χριστιανούς, πειθαναγκάζει, κανείς να μη ημπορή να αγοράση η να πωλήση, εκτός εκείνων που έχουν το χάραγμα και την σφραγίδα του θηρίου, η οποία σφραγίς είναι το όνομα του θηρίου η ο αριθμός, που συμβολίζουν τα γράμματα του ονόματός του.

"Sponsored links"

Αποκ. 13,18     Εδώ είναι η θεία σοφία• εκείνος που έχει φωτισμένον και καθαρόν νουν ας υπολογίση το σύνολον των αριθμών, που συμβολίζουν τα γράμματα του ονόματός του. Διότι είναι αριθμός ονόματος ανθρώπου. Και ο αριθμός αυτός, που βγαίνει, από την άθροισιν των γραμμάτων λαμβανομένων ως αριθμών, κατά το ελληνικόν σύστημα, είναι εξακόσια εξήκοντα εξ 666 η χξστ’. Είναι δε το όνομα του Αντιχρίστου.

__Το τέχνασμα, λοιπόν, έπιασε! Η παγκόσμια Κοινωνία τώρα πια ταρακουνιέται! Έχασε την ισορροπία της! Το Κράτος του Διαβόλου άρχισε να εγκαθιδρύεται! Ο τρόμος άρχισε να μας κυριεύει!

__Τα μέτρα, όπως η μάσκα, η μεταξύ μας υποχρεωτική απόσταση, η απαγόρευση των ιερών Πανηγύρεων και της Λιτανείας των ιερών Εικόνων των Αγίων της Εκκλησίας μας, το κλείσιμο των Ναών, η απαγόρευση της κωδωνοκρουσίας, καθώς επίσης η χρήσις των διαφόρων απολυμαντικών ακόμη και στο Ναό κλπ. κλπ., δηλ. όλα αυτά τα πρωτόγνωρα απαγορευτικά μέτρα, που  τώρα πλέον έδεσαν και έγιναν αναπόσπαστο μέρος της καθημερινής μας ζωής, και πάνω από όλα ο φόβος μήπως μολυνθούμε ο ένας από τον άλλο με τον Κορωνοϊό, όλα αυτά, που συνθέτουν την υποκρισία των παραγόντων του Δημοσίου Βίου, είναι σημεία των καιρών! Ένας νέος κόσμος ανατέλλει! Η εποχή του Αντιχρίστου πλησιάζει και εμείς την προγευόμεθα!

__Η μάσκα, δηλ. το εργαλείο του Διαβόλου, κυριαρχεί τώρα πλέον παντού! ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑ! Στην παραπάνω φωτογραφία βλέπετε και τον Δεσπότη και τους Διακόνους και τον χειροτονούμενο νέο κληρικό και το εκκλησίασμα, ΟΛΟΥΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ, ΝΑ ΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΕΦΕΥΡΕΣΗ! Επομένως  ο Διάβολος, στη συγκεκριμένη περίπτωση, εισήλθε στο ΜΥΑΛΟ κάποιων Αρχιερέων και κάποιων άλλων Κληρικών και ΤΟ ΕΘΟΛΩΣΕ! Τι κρίμα! 

__Ο Ναός είναι ο ΟΙΚΟΣ ΚΥΡΙΟΥ, δηλ. το σπίτι ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΘΕΟΥ! Είναι, λοιπόν, ποτέ δυνατόν στο σπίτι του Θεού, το οποίον είναι Θεραπευτήριον των ψυχών και των σωμάτων μας,  είναι ποτέ δυνατόν, επαναλαμβάνω, στο σπίτι του Θεού να κυκλοφορούν μικρόβια και να μεταδίδονται ασθένειες;  Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΣΠΙΝΑΛΟΓΚΑ, όπου κατά το παρελθόν μεταφερόντουσαν και εγκαταβίωναν σε πλήρη απομόνωση οι λεπροί της εποχής, και όπου ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΕΜΕΝΑΝ ΑΜΟΛΥΝΤΟΙ ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΜΑΣ, όσοι ως Εφημέριοι της Σπιναλόγκας υπηρετούσαν τους λεπρούς εκείνους αδελφούς μας! Ναί, έμεναν κατά πάντα υγιείς και αμόλυντοι οι ιερείς, οι οποίοι έμεναν συνεχώς πλησίον των, ως μονίμως εγκαταβιούντες στο νησί των λεπρών! ΟΥΔΕΙΣ ΤΩΝ ΙΕΡΕΩΝ ΕΜΟΛΥΝΘΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΤΗΣ ΛΕΠΡΑΣ!

__ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ, ΛΟΙΠΟΝ, ΚΑΤΑ ΤΡΟΠΟΝ ΑΝΑΝΤΙΡΡΗΤΟΝ, ότι στην Εκκλησία ΔΕΝ ΜΕΤΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΜΙΚΡΟΒΙΑ, ΚΟΡΩΝΟΪΟΙ κλπ.

__Όσοι θα ήθελαν να πληροφορηθούν περισσότερα ως προς το σημείο αυτό, τους παραπέμπω στην μελέτη μας «Κορωνοϊός, Ένα δαιμονικό Σχέδιο για την διάλυση της Κοινωνίας», Αίγιον, Μάρτιος 2020, (σελ. 83-87), όπου γίνεται εκτενής αναφορά στον Εφημέριο της Σπιναλόγκα, τον Ιερομόναχο π. Χρύσανθο.

__Όσοι παρά ταύτα πείθονται από τα λόγια και εφαρμόζουν τις εντολές του αφορισμένου Υπουργού κ. Χαρδαλιά,  ας ετοιμάζονται! Πολύ πιθανόν σε λίγο καιρό ο κ. Χαρδαλιάς να μας προστάξει, “πρέπει να περπατάμε στα τέσσαρα, γιατί ο ιός κολλάει άμα στέκεσαι όρθιος”!!!

__Αδελφοί μου,

Η κατάσταση στη Χώρα μας είναι τραγική! Ο κόσμος απομακρύνεται από την Εκκλησία, η οποία παρά ταύτα είναι Θεραπευτήριο των ψυχών και των σωμάτων! Η Μητέρα Εκκλησία μας προσκαλεί, λοιπόν, τώρα τον Αύγουστο κάθε απόγευμα να πηγαίνουμε στο Ναό και να ψάλλουμε την Παράκληση προς την Υπεραγία Θεοτόκο! Να λέμε προς την Υπεραγία Θεοτόκο τα εξής λόγια:

«Προστάτιν Σε της ζωής επίσταμαι και φρουράν ασφαλεστάτην Παρθένε, των πειρασμών διαλύουσαν όχλον και επηρείας δαιμόνων ελαύνουσαν. Και δέομαι διαπαντός: εκ φθοράς των παθών μου ρυσθήναι με» (βλ. Ωδή 6η).

__Δέν είναι πολύς καιρός, που ένας αγιορείτης άγιος πατήρ έδωσε στον κόσμο το μήνυμα: «Κρατηθείτε, λοιπόν, από τόν Θεό καί αρπαχτείτε από το φουστάνι της Παναγίας!  Μετανοείστε και δείξτε την Πίστη σας στον Θεό. Χωρίς Αυτόν δεν έχουμε ελπίδα για τίποτα» έγραψεν!  (βλ. Μηνύματα Ζωής Αιωνίου, ΕΙΣ ΔΟΞΑΝ ΚΥΡΙΟΥ!, τ.  14, Δεκέμβριος 2018, σελ. 3).

__Και κάτι ακόμη. Ο Άγιος Εφραίμ της Αριζόνας  μας διηγείται το εξής περιστατικό:

«Το ιερό βιβλίο “Αμαρτωλών Σωτηρία” γράφει πως ένας ληστής είχε την άγια συνήθεια να λέει μια φορά την ημέρα τους Χαιρετισμούς της Παναγίας μας. Ο Διάβολος κάκιωσε εναντίον του ληστού και πειράχθηκε, επειδή έλεγε τους Χαιρετισμούς της Παναγίας με ευλάβεια “παρά τις κακές του πράξεις” και έβαλε (ενν. ο Διάβολος) σκοπό να τον θανατώσει! Τον παρακολουθούσε, λοιπόν, με άγρυπνο μάτι, πότε δεν θα διαβάσει τους Χαιρετισμούς  (διότι με το να τους λέει ο Διάβολος εμποδίζετο) για να τον σκοτώσει! Αλλά ο ληστής ποτέ δεν τους άφησε και έτσι ο Διάβολος έχασε το παιγνίδι”.

__Και ο Άγιος Εφραίμ σχολιάζει το γεγονός:  «Βλέπετε, παιδιά μου, τη δύναμη των ιερών “Χαιρετισμών” της Παναγίας μας! Πόση δύναμη έχουν  και πώς κρατούν τον Διάβολο μακρυά από τον λάτρην της Παναγίας μας;»

__Εμπρός, λοιπόν, ας το αποφασίσουμε! Κάθε απόγευμα να πηγαίνουμε στο Ναό ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΕΣ και να ψάλλουμε την Παράκληση προς την Υπεραγία Θεοτόκο! Να λέμε με περισσήν ευλάβεια προς την Παναγία μας τα λόγια:  «Ουδείς προστρέχων επί Σοι, κατησχυμένος από Σου εκπορεύεται, Αγνή Παρθένε Θεοτόκε, αλλ’ αιτείται την χάριν και λαμβάνει το δώρημα προς το συμφέρον της αιτήσεως». Και επίσης: «Τας ασθενείας μου της ψυχής ιατρεύεις και σαρκός τας οδύνας Παρθένε, ίνα Σε δοξάζω την Κεχαριτωμένην».

__Αδελφοί μου, θα σας επαναλάβω τα λόγια του Αγιορείτη Μοναχού: Έρχονται δύσκολα χρόνια!

«Κρατηθείτε, λοιπόν, από τόν Θεό καί αρπαχτείτε από το φουστάνι της Παναγίας! Μετανοείστε και δείξτε την Πίστη σας στον Θεό. Χωρίς Αυτόν δεν έχουμε ελπίδα για τίποτα»!

__Μη απατάσθε: Τα μέτρα, οι μάσκες, οι αποστάσεις και οι απαγορεύσεις, γενικώτερα οι σχετικές οδηγίες του κ. Χαρδαλιά, της κας Κεραμέως και των λοιπών Κυβερνητικών Στελεχών ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΩΖΟΥΝ! Μόνον Ο Χριστός είναι ο Σωτήρας μας, η ελπίδα μας, η καταφυγή μας και η ελπίδα μας! Άλλωστε, ας μη λησμονούμε, ότι οι Κυβερνητικοί παράγοντες, οι οποίοι μας επιβάλλουν τα σκληρά αυτά μέτρα συμπεριφοράς κατόπιν εντολής των σκοτεινών Δυνάμεων της Παγκοσμιοποιήσεως, ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ ΤΑ ΤΗΡΟΥΝ!

__Τέλος, ό,τι μας δείχνει η παρακάτω φωτογραφία είναι ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΔΙΑΒΟΛΙΚΗΣ ΝΙΚΗΣ και ΔΑΙΜΟΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ στο μυαλό κάποιων Κληρικών!

Ενας Δεσπότης του Εξωτερικού και οι συλλειτουργοί του φοράνε μάσκα κατά την διάρκεια μιάς χειροτονίας!

ΑΙΣΧΟΣ! ΑΙΣΧΟΣ! ΑΙΣΧΟΣ!

Αδελφοί μου Χριστιανοί,
Σας εύχομαι ΚΑΛΟ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ!
Η Παναγία μας περιμένει!

+ Ο πρ. ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις