21.8 C
Chania
Monday, October 28, 2024

Νέα στοιχεία για τον θάνατο της τουρίστριας στη Σαμαριά αμφισβητούν το κυρίαρχο αφήγημα

Ημερομηνία:

Νέα δεδομένα έρχονται στο φως σχετικά με τον τραγικό θάνατο της 33χρονης τουρίστριας στο Φαράγγι της Σαμαριάς. Κάτοικοι της Αγίας Ρουμέλης, μέσω ανάρτησης στα κοινωνικά δίκτυα, παρουσιάζουν φωτογραφίες από το σημείο του δυστυχήματος, οι οποίες εγείρουν σοβαρά ερωτήματα για την ασφάλεια εντός του Εθνικού Δρυμού.

Συγκεκριμένα, οι φωτογραφίες δείχνουν μια αυτοσχέδια γέφυρα κατασκευασμένη από σκαλωσιές, η οποία, σύμφωνα με τους κατοίκους, ήταν το σημείο όπου η άτυχη γυναίκα τραυματίστηκε θανάσιμα. Αντίθετα με τις αρχικές εκτιμήσεις για τραυματισμό από πέτρα λόγω κατολίσθησης, οι κάτοικοι υποστηρίζουν ότι η τουρίστρια χτύπησε στα ξύλα της γέφυρας.

Η νέα αυτή πληροφορία αναζωπυρώνει την συζήτηση για την ασφάλεια των επισκεπτών στο Φαράγγι της Σαμαριάς και εγείρει ερωτήματα σχετικά με την κατάσταση των υποδομών και την επάρκεια των μέτρων ασφαλείας.

Στην ανάρτηση αναφέρονται τα εξής:

Αυτές ειναι οι υποδομές που εχει κάνει ο ΟΦΥΠΕΚΑ για να διασφαλίσει την ασφάλεια των επισκεπτών.Εδω βλέπουμε το σημειο που πέθανε η άτυχη γυναικα χτυπώντας στα ξυλα της «γέφυρας».

Σκαλωσιες μέσα στον εθνικό δρυμό.

Αισθητικα αλλά και απο κανόνες ασφαλειας άπαραδεκτο..Αυτή την εικόνα αντικρίζουν οι επισκέπτες στο πιο πολυφωτογραφημένο σημείο του φαραγγιού ,στις Πόρτες…

ΤΡΑΓΙΚΟ!!!

Ποιος εδωσε την εντολη και την εγκριση ;Ποιος ελεγχει το φαραγγι;

Να φύγει απο τον ΟΦΥΠΕΚΑ.

Φανηκε αναξιος να το λειτουργησει απο τη πρώτη στιγμή που το παρέλαβε.

 

 

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ