Νέος Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης ο μέχρι πρότινος Αστυνομικός Διευθυντής Χανίων Γιώργος Λυμπινάκης

Κανένα σχόλιο

Αλλαγές στην ηγεσία της Aστυνομίας στην Κρήτη έφεραν οι κρίσεις στο σώμα της ΕΛ.ΑΣ που συνεχίστηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας.

Έτσι λοιπόν, νέος Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης τοποθετείται σύμφωνα και με την απόφαση του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ Κωνσταντίνου Σκούμα, ο μέχρι πρότινος Αστυνομικός Διευθυντής Χανίων, Γεώργιος Λυμπινακης ο οποίος προήχθη στο βαθμό του Υποστράτηγου.

Ο νεοπροαχθείς Υποστράτηγος Γεώργιος Λυμπινάκης, νέος Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης

Αντιθέτως ο μέχρι πρότινος Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός διευθυντής Κρήτης, Αντώνης Ρουτζακης αποστρατεύεται με τον βαθμό του Αντιστράτηγου.

"Sponsored links"

O μέχρι πρότινος Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης Αντώνης Ρουζάκης ο οποίος αποστρατεύεται με τον βαθμό του Αντιστράτηγου

Αναφορικά με τις κρίσεις των Tαξιάρχων, το Συμβούλιο των Κρίσεων έκρινε μεταξύ άλλων διατηρητέο στον βαθμό του, τον Αστυνομικό Διευθυντή Ηρακλείου, Ταξίαρχο Νίκο Σπυριδάκη.

Αναμένονται οι τοποθετήσεις των Ταξιάρχων, ωστόσο, το επικρατέστερο σενάριο είναι ο κ. Σπυριδάκης να παραμείνει στο Ηράκλειο.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live