Νέος εξοπλισμός για τον εκσυγχρονισμό και τη βελτιστοποίηση της λειτουργίας στο Εργοστάσιο Μηχανικής Ανακύκλωσης και Κομποστοποίησης (ΕΜΑΚ) Χανίων της ΔΕΔΙΣΑ Α.Ε.

Κανένα σχόλιο

Στο πλαίσιο εκσυγχρονισμού του Εργοστασίου Μηχανικής Ανακύκλωσης και Κομποστοποίησης(ΕΜΑΚ) Χανίων της Διαδημοτικής Επιχείρησης Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων [ΔΕΔΙΣΑ Α.Ε.(ΟΤΑ)],πραγματοποιήθηκε υπογραφή συμβάσεων προμήθειαςενός ελαστιχοφόρου αρθρωτού φορτωτή και ενός αναστροφέα κομπόστ, για τη βελτιστοποίηση των διαδικασιών ανακύκλωσης και ανάκτησης υλικών κατά τη λειτουργία της εγκατάστασης.

Οισυμβάσεις για τιςσυγκεκριμένες προμήθειες υπεγράφησαν από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. της ΔΕΔΙΣΑ Α.Ε. (ΟΤΑ), Μιχάλη Τσουπάκη και τον Γενικό Διευθυντή της Επιχείρησης, Κων/νο Πατεράκη, συνολικού προϋπολογισμού 398.000 ευρώ(χωρίς ΦΠΑ).

Ο εξοπλισμόςθα χρησιμοποιηθεί στις παραγωγικές διαδικασίες που σχετίζονται με την διαχείριση και επεξεργασία των Ογκωδών Αποβλήτων και των κλαδοκάθαρωνπου εισέρχονται στην εγκατάσταση, καθώς και για την επιτάχυνση της ωρίμανσης του κομπόστ το οποίο παράγεται από κλαδιά και υπολείμματα τροφών.

"Sponsored links"

Η χρηματοδότηση προήλθε από το Κ.Α. 2020ΕΠ00200001 της ΣΑΕΠ002 της Περιφέρειας Κρήτης,ενώ σημαντική ήταν η συμβολή του Περιφερειάρχη, κ. Αρναουτάκη και του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, κ. Καλογερή.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live