Νέος πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ο.ΑΚ. ο Θοδωρής Νίνος

Κανένα σχόλιο

Καθήκοντα νέου προέδρου στο Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, αναλαμβάνει κι επίσημα από σήμερα ο κ. Θοδωρής Νίνος, μέχρι πρότινος εκτελεστικός μέλος του Δ.Σ. του Ο.Α.Κ..

Μετά την πρόσφατη παραίτηση του απερχόμενου προέδρου κ. Λευτέρη Κοπάση, σε συνεργασία του Διευθύνοντος Συμβούλου του Ο.Α.Κ. κ. Άρη Παπαδογιαννη, με την ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, ακολουθήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες από των εσωτερικό κανονισμό λειτουργίας του «οργανισμού» διαδικασίες, για την πλήρωση της κενής θέσης.

O κ. Νίνος, αφού συναποφασίστηκε πως διαθέτει όλα τα απαραίτητα «χαρακτηριστικά» για την κάλυψη της συγκεκριμένης θέσης, ανέλαβε τα καθήκοντά του και ακολούθως είχε την πρώτη του συνεργασία με τον κ. Παπαδογιάννη, στις εγκαταστάσεις της έδρας του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, στην Αγυιά Χανίων.

"Sponsored links"

«Προηγήθηκε μια παραγωγική περίοδος συνεργασίας υπό την προεδρεία του κ. Κοπάση, που από κοινού – όπως έχω δηλώσει και στο παρελθόν – πέτυχαμε πολλά και σημαντικά για τον «Οργανισμό». Μετά την παραίτηση του , αναζητήθηκε σε συνεργασία με την ηγεσία του εποπτεύοντος Υπουργείου, η βέλτιστη δυνατή επιλογή, για την κάλυψη της «νευραλγικής» θέσης του προέδρου του Δ.Σ. του Ο.Α.Κ.. Ο κ. Νίνος, με την μακρά πορεία του στην διοίκηση του Ο.Α.Κ., γνωρίζει άριστα την λειτουργία αλλά και την θεματολογία του. Ως εκ τούτου, είμαι σίγουρος ότι αποτελεί την καλύτερη δυνατή επιλογή, η οποία παράλληλα επιβεβαιώνει με απόλυτο τρόπο, την φιλοσοφία μας γύρω από τον «Παγκρήτιο» χαρακτήρα που πρέπει να έχει ο «Οργανισμός» . Ευελπιστώ σε μια εξίσου παραγωγική συνεργασία κι εύχομαι από καρδιάς «καλή επιτυχία» στο νέο πρόεδρο», ανέφερε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Α.Κ. κ. Άρης Παπαδογιάννης.

«Με ιδιαίτερη χαρά και ενσυναίσθηση της ευθύνης, αναλαμβάνω την θέση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Ο.Α.Κ.. Θα ήθελα να ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη που δείχνουν προς το πρόσωπό μου, την ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, αλλά και το σύνολο των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και το προσωπικό του Ο.Α.Κ., για τη μέχρι σήμερα συνεργασίας μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ θα πρέπει να πω και στον απερχόμενο πρόεδρο του «Οργανισμού», κ. Λευτέρη Κοπάση, ο οποίος υπηρέτησε μέχρι σήμερα με απόλυτη επιτυχία, πολλές θέσεις ευθύνης, αλλά και να του ευχηθώ να εκπληρώσει τον τρέχοντα σχεδιασμό του με επιτυχία» υπογράμμισε από την δική του πλευρά μεταξύ άλλων ο νέος πρόεδρος του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, κ. Θοδωρής Νίνος, στις πρώτες του δηλώσεις, μετά την ανάληψη των καθηκόντων του.

Ο ίδιος, είπε ακόμη ότι «θα σεβαστεί «απόλυτα τον διακριτικό «ρόλο» του προέδρου, όπως αυτός προκύπτει από το καταστατικό και τον εσωτερικό κανονισμό λειτουργίας» , ενώ αναφερόμενος στους «στόχους» που θέτει, προέταξε τα ζητήματα συνεργασίας, της περαιτέρω αναβάθμισης του παραγόμενου έργου σε όλους τους τομείς και της διασφάλισης της βιωσιμότητας και της αναπτυξιακής πορείας του Ο.Α.Κ..

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live