Νέο κρούσμα σε υπηρεσία του Δήμου Χανίων

Κανένα σχόλιο

Ο Δήμος Χανίων ενημερώνει ότι, υπάλληλος της Υπηρεσίας Δόμησης Χανίων, βρέθηκε θετικός στον ιό COVID-19.

Ακολουθώντας όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα για τη διαχείριση των κρουσμάτων COVID-19, όλοι οι εργαζόμενοι έχουν ήδη υποβληθεί σε διαγνωστικούς ελέγχους ενώ θα πραγματοποιηθεί απολύμανση σε όλους τους χώρους του παλιού Δημαρχείου Σούδας (Υπηρεσία Δόμησης, Γραφείο Τοπικής Κοινότητας Σούδας και Ληξιαρχείο Σούδας).

Εν αναμονή των αποτελεσμάτων των διαγνωστικών ελέγχων στους εργαζομένους, αναστέλλεται η εξυπηρέτηση του κοινού τη Δευτέρα 9 και την Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2020 για την Υπηρεσία Δόμησης Χανίων, το Γραφείο της Τοπικής Κοινότητας Σούδας και το Ληξιαρχείο Σούδας.

"Sponsored links"

Για το προαναφερθέν διάστημα, οι υπάλληλοι θα εργαστούν εξ αποστάσεως και θα μπορείτε να επικοινωνείτε στο d-poleodomia@chania.gr.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live