Νέο κύκλος εκμάθησης Braille από την Ένωση Τυφλών Κρήτης

Κανένα σχόλιο

Η Περιφερειακή Ένωση Τυφλών Κρήτης (Π.Ε.Τ.Κ.), πιστοποιημένο κέντρο εκμάθησης του συστήματος γραφής και ανάγνωσης τυφλών Braille, οργανώνει νέο κύκλο μαθημάτων διάρκειας 52 διδακτικών ωρών (επιπλέον 6 ώρες για τους φιλολόγους της αρχαίας ελληνικής και των ξένων γλωσσών), ο οποίος θα ξεκινήσει από τη Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023 στο Ηράκλειο & στο Ρέθυμνο!!

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται δια ζώσης στο Κέντρο εκμάθησης γραφής Braille Ηρακλείου (Σκεπετζή 28, Μπεντεβή) & Ρεθύμνου (Γερακάρη 176) και αναμένεται να ολοκληρωθούν έως τις 15 Ιουνίου 2023.

Στο τέλος του κύκλου οι εκπαιδευθέντες εξετάζονται από το Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών (Κ.Ε.Α.Τ.), το οποίο αποστέλλει στο Ηράκλειο εξεταστική επιτροπή, προκειμένου να τους χορηγηθεί πιστοποίηση γνώσης της γραφής Braille.

"Sponsored links"

Η οργάνωση των τμημάτων θα ολοκληρωθεί εντός του μηνός Μαρτίου 2023.

Αναλυτικές πληροφορίες διατίθενται στην ιστοσελίδα μας:  www.petk.gr 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live