Νέο 5αστερο ξενοδοχείο στα Χανιά 13,8 εκατομμυρίων ευρώ

Κανένα σχόλιο

Το επενδυτικό πλάνο για τη δημιουργία νέου πολυτελούς ξενοδοχείου στα Χανιά εγκρίθηκε προς χρηματοδότηση από τον Αναπτυξιακό Νόμο.

Η νέα ξενοδοχειακή επένδυση αφορά τη δημιουργία νέου καταλύματος 5 αστέρων στη θέση Παρηγοριά στη Νέα Κυδωνία Χανίων.

Το κατάλυμα θα έχει δυναμικότητα 161 δωματίων / 216 κλινών.

"Sponsored links"

Το ύψος της επένδυσης ανέρχεται σε 13,8 εκ ευρώ και η επένδυση θα ενισχυθεί από τον Αναπτυξιακό Νόμο με φορολογική απαλλαγή ύψους 5 εκ. ευρώ.

Φορέας της επένδυσης είναι η εταιρεία ΑΚΤΗ ΧΑΝΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΦΟΠΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ με διακριτικό τίτλο CANEA BEACH AE.

bizness.gr

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live