14.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Νίκαια: Ομαδικός βιασμός της 14χρονης Μαρκέλλας υπό την απειλή όπλου – Συγκλονίζει η μητέρα της

Ημερομηνία:

Η14χρονη Μαρκέλλα από τη Νίκαια για πέντε 24ωρα έζησε έναν εφιάλτη στα χέρια έξι ανδρών, οι οποίοι την απήγαγαν και υπό την απειλή όπλων την βίασαν. Το κορίτσι, χτες τα ξημερώματα κατάφερε να διαφύγει της προσοχής τους, βρήκε ένα ταξί και κάλεσε τη μητέρα της, η οποία την παρέλαβε κοντά στα ΚΤΕΛ του Μαρκόπουλου, σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 η μητέρα της 14χρονης περιέγραψε τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε η κόρης της: «Τρελάθηκα όταν την είδα που έκλαιγε. Τρομαγμένη, έκλαιγε. Έφυγε μόνη της. Το έσκασε από αυτόν. Πήρε κάτι λεφτά από τον… 30 ευρώ. Δεν ξέρω που πήγε ο … και την άφησε μόνη της στο αυτοκίνητο» ανέφερε η μητέρα της Μαρκέλλας. Σε βάρος του 30χρονου και των πέντε ανδρών σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη κατακράτηση, βιασμό κατά συρροή, και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Το χρονικό της εξαφάνισης της 14χρονης

Το βράδυ της Παρασκευής (7/10) όταν η 14χρονη μαζί με την αδερφή της κατευθύνονταν προς το φούρνο της γειτονιάς τους ξαφνικά εμφανίστηκε μπροστά τους ένας άνδρας ο οποίος άρπαξε με τη βία το κοριτσάκι, το έσυρε με το ζόρι μέσα στο αυτοκίνητό του και εξαφανίστηκαν. Η οικογένεια της Μαρκέλλας πήγε αμέσως στην αστυνομία και ενεργοποιήθηκε συναγερμός για την αρπαγή της. Σύμφωνα με όσα ανέφερε η αδερφή της 14χρονης στους αστυνομικούς μέσα στο αμάξι που εξαφανίστηκε μαζί με την αδερφή της υπήρχαν άλλα έξι άτομα.

Όπως είχε δηλώσει η μητέρα του κοριτσιού, δεν ήταν η πρώτη φορά που η μικρή έπεφτε θύμα αρπαγής από τον συγκεκριμένο ενήλικα. Πρόκειται για έναν παντρεμένο άντρα και πατέρα τριών παιδιών, ο οποίος πριν από λίγες μέρες είχε αρπάξει ξανά τη Μαρκέλλα παρά τη θέλησή της, την ώρα που κατευθυνόταν για το σχολείο της.

reader.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...